Wanda Presthus

  • Førsteamanuensis
  • Institutt for teknologi
  • School of Economics, Innovation and Technology
Wanda.Presthus@kristiania.no
917 16 364

Bakgrunn

Mitt navn er Wanda Presthus og jeg er en nerdy-girl med doktorgrad i informatikk. Jeg har alltid vært interessert i teknologi og hvordan dette påvirker mennesker. Jeg jobber som førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania (tidligere Westerdals – Oslo ACT og NITH). Her underviser jeg for tiden i forretningssystemer og analyse for både Master- og Bachelorstudenter. Tidligere har jeg undervist i ERP- og CRM-systemer, i tillegg til data science, undersøkelsesmetoder og E-business.
Doktorgraden min handlet om suksessfulle løsninger av Business Intelligence og hva vi kan lære av disse. For tiden publiserer jeg mest om personvern og etikk innenfor forretningsanalyse og data science slik som algoritmer og kunstig intelligens. Forskning betyr ikke bare å publisere egne resultater, så jeg bidrar også med fagfellevurdering og som frivilling organisator på konferanser.
Til slutt er jeg programansvarlig for Master of Information Systems med spesialisering i ledelse og innovasjon. Se mer på websiden vår – det er et flott program.

Ekspertområder

Ansatte detaljer