Kristine Briså

    • Teamleder
  • Fleksibel og livslang læring
  • Nettstudier og EVU

Bakgrunn

Kristine Pollen Briså er senior forretningsutvikler for etter- og videreutdanning i avdelingen for fleksibel og livslang læring ved Høyskolen Kristiania. Hun har en Bachelor i Business Administration fra BI, samt to Executive Masterprogram; et i ledelse for økt konkurransekraft og et i prestasjoner i organisasjoner.

Kristine utvikler og tilrettelegger for vekst rundt Kristiania sin satsning på fleksibel videreutdanning gjennom hele livet, med fokus på virksomhetsmarkedet og hun jobber direkte med denne målgruppen for å få flere til å investere i videreutdanning og påfyll av ny kompetanse i privat og offentlig sektor, samt i organisasjoner og foreninger.

Kristine har lang erfaring fra dagligvarebransjen og det private næringsliv, fra store nasjonale og internasjonale konsern som blant annet Reitan Retail, Nortura, Bama Gruppen og CirckleK Europa. Hun har blant annet hatt roller som direktør for innovasjon og salg, og bygget opp flere nye og innovative forretningsområder der smarte og digitale løsninger har bidratt til vekst og utvikling. Kristine har praktisk erfaring, kunnskap og kompetanse innenfor forretningsutvikling, design, strategi, prosjektledelse, salg og markedsføring, forretnings- og kategoriutvikling og har jobbet med kultur, organisasjonsutvikling og prestasjoner i både små team og store organisasjoner.

Ansatte detaljer