Krisekommunikasjon på Dagsorden

Bente Kalsnes og Ketil Raknes ved Høyskolen Kristiania lanserer Dagsorden, en podcast om strategisk kommunikasjon (faksimile av vignetten for Dagsorden).

Podcast: Bente Kalsnes og Ketil Raknes om strategisk kommunikasjon

Hva er krisekommunikasjon? Hvordan man kan kommunisere om det man ikke vet? Hva er forskjellen på krisekommunikasjon i de skandinaviske landene?

Hvorfor kan kriser kan gi gode vilkår for spredning av feilinformasjon og konspirasjonsteorier?

Det er noen av spørsmålene vi tar opp i første sending av den nye podcasten Dagsorden – en podcast om strategisk kommunikasjon. 

Følg Dagsorden!, podcast om strategisk kommunikasjon:

Hvorfor kommer noen på dagsorden, mens andre ikke gjør det?

Dagsorden er en forskningsbasert podcast som skal handle nettopp om dagsorden, om strategisk kommunikasjon, om hvorfor noen kommer på medienes dagsorden – mens andre ikke gjør det. 

Vi ser på de strategiene politiske partier, interesseorganisasjoner og myndigheter bruker når de vil påvirke oss. Sist, men ikke minst, analyserer vi de sosiale medienes logikker og hva som skaper synlighet – eller ikke. Kort sagt en podcast om makt, kommunikasjon og påvirkning. 

Bak podcasten står Bente Kalsnes og Ketil Raknes, begge ansatte ved Institutt for kommunikasjon ved Høyskolen Kristiania. Michael Reed ved Høyskolen Kristiania er produsent for Dagsorden.

Vi kommer også til å invitere inn kollegaer fra Høyskolen Kristiania, andre relevante forskere og folk fra medie- og kommunikasjonsbransjen. Vi tar gjerne imot tips og innspill til saker og temaer vi bør ta opp i podcasten.  

Referanser:

Her kan du finne artiklene, rapportene og bøkene vi snakket om i den første sendingen av Dagsorden: 

Tekst: Førsteamanuensis Bente Kalsnes, Institutt for kommunikasjon ved Høyskolen Kristiania.