Foto av student foran murbygg.
Kristiania har fremtidsrettede studier utviklet i samarbeid med arbeidslivet. Søk studieplass i dag!Foto: Kristiania/Haakon Dueland

Har du ikke søkt studieplass? Pass på – søknadsfristen nærmer seg med stormskritt!

 • I 2024 er 15. april fristen for å søke studier.

Kristiania tilbyr studier på fagskole-, bachelor-, master- og ph.d.-nivå. For å gjøre søknadsprosessen enklere, har vi satt sammen alt du trenger for å søke – fra det å finne studium, til å sende inn selve søknaden. 

Bildelenke til studieoversikt.

Finn ditt studium

Hos oss finner du alt fra HR til spilldesign.

Klikk her!

Usikker på hva du vil bli?

Fremdeles i tenkeboksen når det gjelder studier? Da er du ikke alene. Det finnes jo uendelig med muligheter! Dette er jo selvfølgelig positivt, men det gjør at mange sliter med å velge. Derfor har vi laget denne quizen – rett og slett for å gjøre det litt enklere for deg å finne din karrierevei. 

Viktigst av alt er å tenke på deg selv, dine interesser og hvordan du ser for deg fremtiden din.

Finn ditt studium!

Prøv vår raske og uhøytidelige interessetest her.
Ta testen!

Kristiana tilbyr utdanninger innen følgende fagområder:

Siste innspurt på opptaksprøvene

Skal du søke et studium som har opptaksprøver, er du kanskje travelt opptatt med å legge siste hånden på verket. Vi ønsker deg masse lykke til i prosessen, og venter spent på å se talentene til alle våre kommende studenter!

Og husk: hensikten med opptaksprøvene er ikke å vise at du er ferdig utlært. Tvert imot, det er for at de faglige skal lære deg å kjenne, og få et inntrykk av hvordan du tenker og arbeider med faget. Ørjan Skyrud, instituttleder på Westerdals institutt for kreativitet, fortelling og design har dette å si til studenter som bekymrer seg for opptaksprøvene.

– Dette skal være gøy, ikke en eksamen hvor du svetter og skjelver på hendene. Det er ingen som forventer at sluttproduktet skal være perfekt. Vi ser etter engasjement og nysgjerrighet.

Slik søker du

Har du funnet ut hva du vil søke på, men usikker på søkeprosessen? Sjekk ut denne videoen! Den tar deg igjennom steg for steg. 

se alle studier + spør ambassadør kristiania content card dobbel

 • Bildelenke til studieoversikt.

  Send oss din søknad i dag!

  Har du funnet ditt drømmestudium hos oss? Da er det ingen grunn til å vente. Vi gleder oss til å møte deg!
  Søk studieplass her!
 • Bildelenke til veiledningsside.

  Spør en student

  Lurer du på noe rundt studier, søknadsprosessen eller det sosiale miljøet på Kristiania? Våre studentambassadører kan svare deg på det aller meste.
  Spør en student her!