I en tid i unntakstilstand med hjemmeskole og karantene er det fort gjort at dagene flyter i hverandre, men pass på – søknadsfristen nærmer seg med stormskritt! Rett etter påske, nærmere bestemt 15. april, er fristen for å søke studier på Høyskolen Kristiania og Fagskolen Kristiania. En dato verdt å merke seg. 

For å gjøre søknadsprosessen enklere, har vi satt sammen alt du trenger for å søke – fra det å finne studium, til å sende inn selve søknaden. 

Finn ditt studium Hos oss finner du alt fra HR til spilldesign. Klikk her!

Usikker på hva du vil bli?

Fremdeles i tenkeboksen når det gjelder studier? Da er du ikke alene. Det finnes jo uendelig med muligheter! Dette er jo selvfølgelig positivt, men det gjør at mange sliter med å velge. Derfor har vi laget denne quizen – rett og slett for å gjøre det litt enklere for deg å finne din karrierevei. 

Viktigst av alt er å tenke på deg selv, dine interesser og hvordan du ser for deg fremtiden din. Av alt du kan bli – bli den du er. 

Siste innspurt på opptaksprøvene

Skal du søke et studium som har opptaksprøver, er du kanskje travelt opptatt med å legge siste hånden på verket. Vi ønsker deg masse lykke til i prosessen, og venter spent på å se talentene til alle våre kommende studenter!

Og husk: hensikten med opptaksprøvene er ikke å vise at du er ferdig utlært. Tvert imot, det er for at de faglige skal lære deg å kjenne, og få et inntrykk av hvordan du tenker og arbeider med faget. Ørjan Skyrud, instituttleder på Westerdals institutt for kommunikasjon og design har dette å si til studenter som bekymrer seg for opptaksprøvene.

– Dette skal være gøy, ikke en eksamen hvor du svetter og skjelver på hendene. Det er ingen som forventer at sluttproduktet skal være perfekt. Vi ser etter engasjement og nysgjerrighet.

Slik søker du

Har du funnet ut hva du vil søke på, men usikker på søkeprosessen? Sjekk ut denne videoen! Den tar deg igjennom steg for steg. 

Søkeprosessen går som normalt 

I en tid med mye usikkerhet, trenger du ikke å være usikker på en utdanning hos Høyskolen Kristiania eller Fagskolen Kristiania. Høstens undervisning er per nå planlagt å gå som normalt. Hvis nasjonale tiltak for smittebegrensing skulle fortsette utover høsten, kan prorektor for utdanning, Sander Sværi, fortelle at Høyskolen Kristiania er i forkant av sektoren når det gjelder nettstudier og læringsteknologi. Dette kan, Eline Vøybu, leder i Into Campus, bekrefte.

– Det er ingen grunn til å utsette å søke på drømmestudiet ditt. Hos oss er det allerede gode digitale løsninger på plass.

Send oss din søknad i dag!

Søknadsfristen 15. april er like rundt hjørnet. Har du funnet ditt drømmestudium hos oss? Da er det ingen grunn til å vente. Vi gleder oss til å møte deg!