To studenter studerer utendørs

"Er jeg nødt til å flytte?" "Må jeg ta en master for å få jobb?" "Hvilken studieretning er riktig for meg?" "Hva om jeg ikke kommer inn på skolen jeg vil?" Det er bare noen av spørsmålene som svirrer i hodet til tusenvis av mennesker som vurderer å gjøre noe nytt.

Å begynne et nytt kapitel i livet er både skremmende og innmari spennende. Det er derimot ikke alle som ønsker å flytte på seg, endre omgivelser eller slutte i jobben for å kunne ta en utdannelse.

Den digitale utviklingen har åpnet flere muligheter, gjort livene våre enklere og valgene flere. Nettstudier er langt mer fleksibelt enn de stedbaserte studiene og gjør at skole, jobb og familie kan kombineres i mye større grad.

Jente som sitter ved frokostbordet med en laptop og et glass oransje leskedrikk. Bak henne er en hylle og et stort vindu som viser grønne omgivelser og solskinn.

Bli den du er, der du er

Se for deg dette scenarioet: Du våkner, tar på deg treningstøyet, løper en tur, tar deg en dusj og en kopp kaffe før du setter deg foran PC`en og starter dagens første forelesning. Høres det for godt til å være sant? Det er faktisk ikke det. 

Høyskolen Kristiania tilbyr over 140 enkeltemner. Du kan studere alt fra økonomi, HR, salg og markedsføring, kommunikasjon og PR til ernæring og trening. Ta en master- eller bachelorgrad, et årsstudium eller fyll på kompetansen med enkeltemner. 

Nettstudier gir deg en enorm mulighet til å studere akkurat der du er i livet. Du har friheten til å tilpasse dagen etter dine behov og ikke etter skolen og forelesningene. Fordelen med denne type utdannelse er også den personlige veilederen alle studentene får. Som nettstudent får du svar på alle eventuelle spørsmål du måtte ha innen 24 timer.

Det handler om å prioritere

Kanskje du ønsker deg en mastergrad som du ikke kan ta der du bor? Kanskje du ikke vil forlate venner, familie eller jobb. Det fine med nettstudier er at du ikke trenger å gi avkall på dette for å skaffe deg drømmeutdannelsen. Nettbaserte studier passer perfekt for deg som allerede er ute i jobb, ønsker mer utdannelse eller rett og slett bare har lyst til å øke kompetanse.

Nettstudier på Høyskolen Kristiania har opptak hver dag hele året og du trenger ikke å forholde deg til en frist for opptak. 

Finn ut mer om nettstudiene og kursene