Nettstudium - Nettstudium

Prosjektledelse i praksis - styring, verktøy og ledelse - fullfinansiert

Prosjektledelse i praksis passer for deg som har noen års arbeidserfaring og som ønsker å styrke og formalisere prosjektlederkompetansen din.

Oppstart
Høst 2021
Studiested
Nettstudium
Nivå
Nettstudium
Pris
0 kr pr semester
Språk
Norsk
Gjennomføring
Deltid
Studielengde
1 år
Studiepoeng
30
Opptakskrav
Programbeskrivelse
Med forbehold om endringer
  Studiestart uke 35, 2021
  Opptak avsluttet - Fullt Pga stor pågang har vi nå avsluttet opptaket på dette studiet med oppstart uke 35, 2021 - antall studieplasser er fylt opp. Vi oppfordrer deg til å melde deg på vårt nyhetsbrev om du ønsker informasjon neste gang vi tilbyr plasser på våre nettstudier. Meld deg på nyhetsbrev her


  Dette studiet er nå fullt, vi lanserer med stor sannsynlighet et tilsvarende fullfinansiert tilbud for deg som jobber i mat- og drikkevareindustrien over påske. Ønsker du å få beskjed om når tilbudet slippes, meld deg på vårt nyhetsbrev.

  Utdanningen gir en innføring i prosjektledelse med de mest vanlige begreper, metoder og verktøy som brukes i prosjekter og tilbys som et nettstudium.

  Utdanningens hovedfokus er todelt:

  1. praksisnær kompetanse i prosjektstyring og verktøy
  2. utvikling av den enkelte students prosjektlederevner

  Utdanningens praktiske karakter vil gi deg de nødvendige kunnskaper, ferdigheter og kompetanse til å lede prosjekter med ulik sammensetning og kompleksitet i små eller mellomstore bedrifter og i bransjer der det å jobbe prosjektbasert er en naturlig arbeidsform.

  Utdanningen gir en generell kompetanse innen prosjektledelse og retter seg ikke spesifikt mot en spesifikk bransje og den er derfor aktuell for personer med ulik bakgrunn og erfaring.

  Fullfinansierte plasser fra Utdanningsetaten i Oslo kommune Fagskolen Kristiania kan med finansiering fra Oslo kommune tilby et begrenset antall gratis studieplasser. Tilskuddet er et svar på kommunens og regjeringens satsning på å gjøre fagskolene til en større og viktigere del av det norske utdanningssystemet

  Hva lærer du?

  Gjennom utdanningen får du en grundig innføring i ulike prosjektstyringsverktøy for å kunne sikre kvalitet og effektivitet i prosjektet fra start til slutt. Studentene arbeider i prosjekter fra første emne, og innhold og oppgaver har økende grad av kompleksitet gjennom utdanningen.

  Du støttes videre i å bli bevisst hvordan personlige egenskaper og kommunikasjonsstil vil påvirke prosjektgjennomføringen. Din og teamenes egenrefleksjon rundt prosjektgjennomføring og utvikling av prosjektlederevner, er viktig i gjennomføringen av studiet.

  For ytterligere informasjon om læringsutbytte kan du lese mer i studieplanen.

  Jobbmuligheter

  Utdanningen passer for de fleste utviklingsprosjekter uavhengig av bransje.

  Etter fullført utdanning skal du ha kunnskap om:

  • hva som kjennetegner alle faser i et prosjekt, hvilke oppgaver som ligger i de ulike fasene og bruk av ulike prosjektstyringsverktøy
  • egne styrker og utviklingsområder som prosjektleder og teamdeltaker og er bevisst hvordan det påvirker prosjektgjennomføringen.

  Du skal videre:

  • ha innsikt i oppgavene som gjennomføres og aktuelle verktøy tilpasset prosjektets ulike faser og organisering av prosjektet
  • kunne innhente og bruke aktuell litteratur i prosjektarbeidet
  • kunne bygge velfungerende team og kommunisere godt med alle interessenter i prosjektet
  • kunne anvende og tilpasse verktøy for god prosjektledelse, tilpasset prosjektet og egen prosjektlederstil

  Har du spørsmål eller trenger veiledning?

  Ta gjerne kontakt med oss:

  Tlf : +47 22 59 61 00 - åpent hverdager 08:00 – 16:00

  E-post: nettstudier@kristiania.no

  Studiedetaljer

  Studieprogramleder

  Geir Arne Jacobsen
  Les mer om Geir Arne

  Aktuelt fra Prosjektledelse

  Se flere artikler fra Fagskolen Kristiania
  • Studentene i prosjektledelse Birgit Berg, Sondre Blikberg , Ingrid Aakre, og Silje Bjerknes har laget julegaveaksjon med Stiftelsen Sykehus. Her poserer de med juletre med gaver under og en roll-up med informasjon om prosjektet.

   Gjennomfører julegaveaksjon for sykehusbarn

   Med håp om å lyse opp juletiden for barna, har fire studenter fra Prosjektledelse satt i gang en innsamlingsaksjon.
  • Foto av Agnethe Thun Hindbjørgmo smiler mot kamera.

   Prosjektledelse ga Agnethe tyngden hun manglet

   Prosjektledererfaringen Agnethe fikk på fagskolen skulle vise seg å være gull verdt: halvveis inn i studiet fikk hun jobb!
  • Emilie Evjen Berg tar en ettårig utdanning i Prosjektledelse på Fagskolen Kristiania i Oslo.

   Derfor er prosjektledelse fremtiden

   – Prosjektlederkompetanse gjør deg mer attraktiv på arbeidsmarkedet, sier Emilie Evjen Berg, som tar en ettårig utdanning i Prosjektledelse.
  • Geir Arne Jacobsen står foran en lilla fotovegg sammen med fire kvinnelige studenter fra Prosjektledelse. De har på seg party-effekter og smiler.

   Lærer bort hva som skal til for å lykkes i arbeidslivet

   Geir Arne Jacobsen er opptatt av å forberede studentene på livet etter studietiden. – Jeg blir veldig motivert av å hjelpe studentene, se dem utvikle seg gjennom året og nå målene de har satt seg, sier han.

  Kontakt oss

  Ønsker du nyhetsbrev?
  Mobilnummer