Osteopat behandler en pasient. Videreutdanning i osteopati ved Høyskolen Kristiania.

Bachelor - Oslo

Videreutdanning osteopati

Ønsker du mer kunnskap om tverrfaglig behandling av smerter, eller drømmer du om å starte egen praksis? Ta en videreutdanning i osteopati!

Oppstart
Høst 2020
Studiested
Oslo
Nivå
Bachelor
Pris
50 600 kr pr semester
1900 kr registreringsavgift
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
1 år
Studiepoeng
60
Opptakskrav
Ja, se opptaksinformasjon
Med forbehold om endringer
Opptaket for 2020 er stengt Se vårt tilbud av nettstudier hvor du kan søke opptak hver dag, hele året Se alle våre nettstudier

Dette er en utdanning for deg som har en bachelor i osteopati, og som ønsker å kunne praktisere som osteopat med medlemskap i Norsk Osteopat Forbund; Osteopat D.O MNOF.

Videreutdanningen gir deg ny kunnskap og nye ferdigheter gjennom teoretisk og praktisk undervisning samt klinisk praksis på studentklinikken. Dyktige forelesere og veiledere danner bro mellom læringsmålene fra bachelorgraden i osteopati, med videreutdanningen, og eget virke som praktiserende osteopat.

Hva lærer du?

Med denne videreutdanningen lærer du om undersøkelser og behandling av ulike pasientgrupper, samt hvordan psykologiske faktorer påvirker pasienter med smerter.

Teamleder og studieveileder Dennis Dennis Haffner holder en mobil i hånden. Han har mørkt hår, skjegg, og et smil om munnen.
Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med våre studentambassadører her!

Studiet legger opp til mye praksiserfaring gjennom studentklinikken. Dette gir studentene bred erfaring med ulike pasientgrupper fra  ulike bransjer og samfunnslag. Under kyndig veiledning fra erfarne osteopater drilles studentene i å ta opp sykehistorie, utføre undersøkelser og behandle pasienter slik at de er trygge og effektive i møte med pasienter i arbeidslivet.

I løpet av studietiden din hos oss vil vi blant annet fokusere på: 

  • Tverrfaglig behandling av smerter gjennom kognitiv terapi
  • Ernæring
  • Kosthold, fysisk aktivitet og trening
  • Økonomi
  • Forsknings- og utviklingsarbeid
  • Markedsføring og etablering av egen klinikk 

Videreutdanningen gir deg en fordypning innen osteopati hvor ulike behandlingsmetoder knyttes sammen og aktualiseres i både case-arbeid og med pasienter.

Jobbmuligheter

Osteopati blir stadig mer etablert som behandlingstilbud i Norge, og de fleste uteksaminerte velger å jobbe ved egne klinikker. Som diplomert osteopat har du også arbeids- og videreutdanningsmuligheter i flere andre land.

Du har rett til medlemskap i Norsk Osteopat Forbund og vil få ansvars- og skadeforsikring. I tillegg vil du registreres, slik at du ikke må betale merverdiavgift på tjenestene og behandlingen du leverer.

Studieprogramleder

Pål Andre Thorsø Amundsen
Les mer om Pål Andre Thorsø

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Ønsker du studiemagasin?
Mobilnummer