Bachelor - Oslo

Strategisk innkjøpsledelse

Med denne utdanningen vil du få ettertraktede kunnskaper som lar deg jobbe med handel, både i Norge og internasjonalt.

Oppstart
Høst 2020
Studiested
Oslo
Nivå
Bachelor
Pris
35 300 kr pr semester
1900 kr registreringsavgift
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
3 år
Studiepoeng
180
Opptakskrav
Ja, se opptaksinformasjon
Med forbehold om endringer
Opptaket for 2020 er stengt Se vårt tilbud av nettstudier hvor du kan søke opptak hver dag, hele året Se alle våre nettstudier

Bransjen roper etter dyktige kandidater innen innkjøpsledelse, og på Høyskolen Kristiania får du en utdanning som er skreddersydd til bransjens behov.

Store virksomhetsområder i vekst, for eksempel energi, fisk, shipping, IKT, turisme og varehandel, er avhengig av kandidater med faglig sterk kompetanse innenfor innkjøp og logistikk for å oppnå sine mål.

Med en bachelorgrad i strategisk innkjøpsledelse vil du få denne kompetansen. Utdanningen gjør at innkjøp av varer eller tjenester, eller arbeid med de store anskaffelseskontraktene, blir en del av din varierte og spennende hverdag.

I 2018 anskaffet offentlige innkjøpere varer og tjenester for mer enn 500 milliarder kroner her til lands, og det finnes også store muligheter internasjonalt med en bachelor i strategisk innkjøpsledelse. 

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med våre studentambassadører her!

Hva lærer du? 

Bachelor i strategisk innkjøpsledelse gir kunnskap om innkjøp, innkjøpsfunksjonen og ledelse av prosesser knyttet til innkjøp.

Sentrale emner i studiet tar for seg:

  • Innkjøpsledelse
  • Prosjektledelse
  • Arbeid med leverandører
  • Forhandlinger og kontraktsinngåelser

Du får innsikt i forskjellene i innkjøp av varer og tjenester, og også hvordan du jobber med de store anskaffelsesprosjektene.

Underveis i studiet har du mulighet for praksisopphold i en av de virksomhetene høyskolen har samarbeid med. Det gir deg mulighet til bedre å forstå sammenhengene mellom teori og praksis.

Høyskolen har også avtaler om utveksling med en rekke universiteter over hele verden. Du kan dermed også velge å gjennomføre et semester i utlandet.

Ole Petter studerer bachelor i innkjøpsledelse Les om hva Ole Petter lærer på studiet

Jobbmuligheter

Med en bachelor i innkjøpsledelse har du et bredt utvalg av karrieremuligheter både i Norge og internasjonalt. Kompetansen du tilegner deg fra dette studiet kan gi deg mulighet til å gå inn i mange typer stillinger med spennende ansvar, innen både offentlig og privat sektor.

Du kan blant annet jobbe som: 

  • Innkjøpsleder
  • Produktsjef
  • Innkjøps- og logistikkkoordinator
  • Supply Chain Manager
  • Sourcing Manager

Du kan også starte egen virksomhet innenfor kjøp og salg, enten innenfor det norske markedet eller med handel internasjonalt over hele verden. Innkjøpsledelse er et fagfelt i vekst og gir mange muligheter for din fremtidige jobb og karriere. 

Studieprogramleder

Marius Langseth
Les mer om Marius

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Ønsker du studiemagasin?
Mobilnummer