Foto av mannlig student og foreleser som snakker sammen.

Bachelor - Oslo

Strategisk innkjøpsledelse

Innkjøpsledelse er en utdanning som gir deg ettertraktet kunnskap. Med dette får du mange muligheter innen handel – både her i Norge og internasjonalt.

Søknadsfrist
15. april
Oppstart
Høst 2022
Studiested
Oslo
Nivå
Bachelor
Pris
36 100 kr pr semester
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
3 år
Studiepoeng
180
Opptakskrav
Programbeskrivelse

Bransjen roper etter dyktige kandidater innen innkjøpsledelse, og på Høyskolen Kristiania får du en utdanning som er skreddersydd til bransjens behov. Våre forelesere har tette bånd til næringslivet, og du vil møte flere gjesteforelesere fra ulike bransjer som vet hva du trenger for å lykkes.

Store virksomhetsområder i vekst, for eksempel energi, fisk, shipping og IT, er alle avhengig av å ansette folk med faglig sterk kompetanse innenfor innkjøp og logistikk for å oppnå sine mål.

Studenten Jonas avbildet på en bro i Kvadraturen

Satser på en utdanning arbeidsmarkedet roper etter

Med en bachelorgrad i strategisk innkjøpsledelse vil du få denne kompetansen, og Høyskolen Kristiania er den eneste utdanningsinstitusjonen i Norge som tilbyr denne utdanningen. Utdanningen gjør at innkjøp av varer eller tjenester blir en del av din varierte og spennende hverdag. Du vil også kunne jobbe med de store anskaffelseskontraktene, 

I 2018 anskaffet offentlige innkjøpere varer og tjenester for mer enn 500 milliarder kroner her til lands, og det finnes også store muligheter internasjonalt med en bachelor i strategisk innkjøpsledelse.

Jobbmuligheter

Med en bachelor i innkjøpsledelse har du et bredt utvalg av karrieremuligheter både i Norge og internasjonalt. Kompetansen du tilegner deg fra dette studiet kan gi deg mulighet til å gå inn i mange typer stillinger med spennende ansvar, innen både offentlig og privat sektor.

Du kan blant annet jobbe som: 

 • Innkjøpsleder
 • Produktsjef
 • Innkjøps- og logistikkkoordinator
 • Supply Chain Manager
 • Sourcing Manager

Du kan også starte egen virksomhet innenfor kjøp og salg, enten innenfor det norske markedet eller med handel internasjonalt over hele verden. Innkjøpsledelse er et fagfelt i vekst og gir mange muligheter for din fremtidige jobb og karriere.

Ole Petter studerer bachelor i innkjøpsledelse

Hva lærer du? 

Bachelor i strategisk innkjøpsledelse gir kunnskap om innkjøp, innkjøpsfunksjonen og ledelse av innkjøpsprosesser.

Studiet er bygget opp av emner som er relevant i flere ulike yrker. Du vil blant annet studere:

 • Innkjøpsledelse
 • Etikk, samfunnsansvar og bærekraft
 • Markedsføring og forbrukeratferd
 • Prosjektledelse
 • Arbeid med leverandører
 • Forhandlinger og kontraktsinngåelser
Teamleder og studieveileder Dennis Dennis Haffner holder en mobil i hånden. Han har mørkt hår, skjegg, og et smil om munnen.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

Underveis i studiet har du mulighet for praksisopphold. Det gir deg mulighet til bedre å forstå sammenhengene mellom teori og praksis.

Høyskolen har også avtaler om utveksling med en rekke universiteter over hele verden. Du kan dermed også velge å gjennomføre et semester i utlandet.

Møt en student!

Studiedetaljer

Studieprogramleder

Marius Langseth
Les mer om Marius

Søk på Bachelor i innkjøpsledelse

Legg studiet til i søknadsskjema nå og finn det igjen når du er klar for å sende inn søknaden din.

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Mobilnummer