Go to main content

Du kan kun søke på en variant av dette studiet

Du har allerede valgt en variant av etter studiet og kan derfor ikke legge til flere varianter. Gå til din søknad for å fjerne, legge til eller endre prioritering.

Bachelor - Oslo

Industriell økonomi og tjenesteinnovasjon

Ønsker du å studere noe som gir deg ettertraktet kompetanse innen ledelse, økonomi, regnskap og innkjøp?

Oppstart
Høst 2020
Studiested
Oslo
Nivå
Bachelor
Pris
35 300 kr pr semester
1900 kr registreringsavgift
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
3 år
Studiepoeng
180
Opptakskrav
Ja, se opptakinformasjon
Med forbehold om endringer

Med en Bachelor i industriell økonomi og tjenesteinnovasjon kvalifiseres du til stillinger innen de tradisjonelle, økonomiske og administrative fagområdene. Men det spesielle med dette studiet, er at du også blir særskilt kompetent til å jobbe med utvikling av nye digitale tjenester, digital forretningsutvikling og digital innovasjon.

Søknadsfrist 15. april Søk studieplass her

Studiet gir deg en bred kompetanse innen det økonomisk-administrative fagfeltet med spesialisering innen tjenestedesign og innovasjon. Du utdannes til å bli en nøkkelperson innen moderne tjenesteindustri og vil få en god forståelse for forretningsutvikling, digital strategi og digitalisering.

Kombinasjonen av nytt og tradisjonelt gir deg ikke bare et fortrinn på arbeidsmarkedet når du skal ut i jobb, men en utdanning skreddersydd for fremtidens arbeidsmarked.

Hva lærer du?

Bachelor i industriell økonomi og tjenesteinnovasjon gir deg en tverrfaglig kompetanse innen fremtidig tjenesteindustri. Du vil lære hvordan organisasjoner ledes og styres for å skape verdi for kunder kunder og samfunnet som helhet.

Du vil også lære om programmering og utvikling av forretningssystemer. Til slutt vil du lære hvordan du skal utvikle og implementere innovasjonsprosjekter med fokus på nye tjenester samfunnet har bruk for.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne! Ta kontakt med våre studentambassadører

Teamer vi vil gå i dybden på i løpet av din studietid hos oss inkluderer:

 • Økonomistyring
 • Digital strategi og forretningsutvikling
 • Investering og finansiering
 • Data Science
 • Organisasjon og ledelse
 • Bedriftsøkonomi

Studiet er praktisk lagt opp og du vil jobbe mye med reelle caser fra arbeidslivet i løpet av studietiden. Etter fullført utdannelse vil du ha verdifull kunnskap om tjenesteinnovasjon som vil være med på å gjøre deg til en attraktiv kandidat blant landets arbeidsgivere.

Du vil også ha flere mastermuligheter skulle du ønske å utvide kompetansen din, både i inn- og utland.

Jobbmuligheter

Bachelor i industriell økonomi og tjenesteinnovasjon kvalifiserer deg til en rekke spennende roller i både privat og offentlig sektor.

Du vil kunne påta deg lederroller innen økonomiske og administrative fagområder, og du vil ha kompetansen som må til for å skape nye og verdifulle tjenester som kommer både samfunn og bedrift til gode.

Eksempler på fagområder du kan jobbe innenfor er:

 • Ledelse med fokus på digitalisering og innovasjonsutvikling
 • Konsulent innen digitaliseringsprosjekter og omstillingsprosesser
 • Innkjøpsledelse
 • Regnskap
 • Digital forretningsutvikling
 • Digital innovasjon

Vi ønsker deg velkommen til å søke på et studie som er skreddersydd for fremtidens økonomisk-administrative arbeidsmarked.

Søk på Bachelor i industriell økonomi og tjenesteinnovasjon

Legg studiet til i søknadsskjema nå og finn det igjen når du er klar for å sende inn søknaden din.