Hender skriver ideer på ark om entreprenørskap.

Bachelor - Bergen og Oslo

Entreprenørskap

Sitter du med en god idé og går med ønske om å starte egen bedrift? Her lærer du hvordan!

Oppstart
Høst 2021
Studiested
Bergen og Oslo
Nivå
Bachelor
Pris
35 600 kr pr semester1900 kr registreringsavgift
Språk
Norsk
Gjennomføring
Heltid
Studielengde
3 år
Studiepoeng
180
Opptakskrav
Programbeskrivelse

Opptaket for 2021 er stengt

Se vårt tilbud av nettstudier hvor du kan søke opptak hver dag, hele året

Verden møter stadig vanskelige og sammensatte problemer som krever smarte løsninger. Behovet for kreative, energiske og visjonære entreprenører til å bygge gode bærekraftige forretningsmodeller, og skape et rikere og spennende samfunn er stadig til stede.

Vil du være en av dem som er med og skaper verdi for samfunnet? På Bachelor i entreprenørskap får du blant annet vite mer om hvordan du kan utvikle nye virksomheter og skape nye løsninger i møte med fremtidens utfordringer.

Raskt voksende entreprenørielle virksomheter, eller start-ups, er en viktig drivkraft for å få verden fremover. Gjennom å skape nye produkter, tjenester og løsninger eller fremprovosere nye tenkemåter kan de transformere industrier, åpne nye markeder og skape verdi for både virksomhet og samfunn.

Teamleder og studieveileder Dennis Dennis Haffner holder en mobil i hånden. Han har mørkt hår, skjegg, og et smil om munnen.

Noe du lurer på? Vi hjelper deg gjerne!

Bak disse virksomhetene står kreative, energiske og visjonære entreprenører og team som evner å identifisere muligheter, håndtere risiko, løse problemer og å sette ting ut i livet. Dette bachelorprogrammet er designet nettopp for å fremme morgendagens entreprenører.  

Gjennom studieprogrammet skal du innom mange spennende temaer, som: 

  • Innovasjon
  • Markedsføring og brukeradferd
  • Hvordan starte ny virksomhet
  • Organisasjon og ledelse
  • Forretningsstrategi
  • Entreprenøriellfinans og lederskap 
  • Bedriftsøkonomi
  • Samfunnsøkonomi

Hva lærer du?

I løpet av studietiden skal du lære hvordan du kan starte en virksomhet fra bunnen av, og hvordan du kan realisere virksomheten når du står ovenfor begrensninger i form av tid og ressurser. Du lærer om hvilke strategier og vurdereringer som skal hjelpe med å bygge, drifte og skalere levedyktige virksomheter. 

Som student vil du tilegne deg kunnskaper og ferdigheter som ruster deg for oppgavene du vil møte som entreprenør, som kreativ problemløsning, lederskapsevner, teamjobbing, finansielle betraktninger og hvordan du kan tilpasse deg et stadig endrende miljø.  Du vil også lære å bruke data og datadrevet argumentasjon, i tråd med “lean startup”-filosofien om “buildmeasurelearn”. Og du vil starte to nye virksomheter i løpet av de tre årene.

Fagene og undervisningen er variert, og kombinerer akademisk tyngde med praktisk kunnskap og nærhet til organisasjons- og næringsliv. 

Bachelorprogrammet i entreprenørskap ruster deg til å kunne starte en egen virksomhet, jobbe i en startup, eller i avdelinger i større organisasjoner som ønsker å jobbe entreprenørielt.   

Studiedetaljer

Studieprogramleder

Kristin Undheim
Les mer om Kristin

Kontakt oss

Ønsker du nyhetsbrev?
Mobilnummer