Rabattavtalen

Teleperformance og Høyskolen Kristiania Nettstudier har en avtale som gjør det mulig for alle Teleperformance sine ansatte å ta studier hos Høyskolen Kristiania Nettstudier med 15% rabatt. 

Slik går du frem:

  1. Legg emnet/emnene du ønsker i handlekurven.
  2. Klikk "gå videre" og skriv deretter inn TELEPERFORMANCE15 i avtalekodefeltet.
  3. Når du har utført dette vil du få 15% på din bestilling, men vær klar over at du må verifiseres for å være kvalifisert til å motta rabatten. 
  4. Etter at kjøpsprossen er gjennomført må vi sjekke opplysningene mot Teleperformance og er derfor avhengig av at vi får ditt ansattnummer før vi kan gi deg studietilgang. Vi ber deg derfor om at du, så snart som mulig, sender oss en e-post med dine ansattdetaljer. Når opplysningene og opptaket er bekreftet vil du få tilgang til emnet/emnene du har bestilt.

Vi gjør oppmerksom på at rabatten ikke kan brukes i kombinasjon med andre tilbud eller rabatter, og vil også nevne at de fleste av våre emner og studier er godkjent for støtte i Lånekassen.

Rabatten gjelder kun for ny bestilling ved bruk avtalekoden. Rabatten har ikke tilbakevirkende kraft og gjelder ikke Høyskolen Kristianias øvrige studieportefølje, Fagskolen Kristiania eller Fagskolen Kristiania Nettstudier.

Klikk her for å studietilbudet vårt på nett.

Om oss