En av de største fordelene med å studere midt i hovedstaden, er det store utvalget av butikker, spisesteder, puber og underholdningstilbud rett utenfor døra. Studentene ved Høyskolen Kristiania fordeler seg på fire campuser i Oslo, alle med sentral beliggenhet. Hvert campus har også mange moderne fasiliteter, som kantine, studentpub, laber og verksteder.

Alt du trenger til studiene!

Det du trenger til studiene

Her finner du en komplett oversikt over alt du trenger til studiene.
Les mer

Det er gjerne i sentrum det skjer hvis du er ute etter kultur, uteliv eller andre aktiviteter. Som Oslo-student vil du bli en flittig bruker av byens kulturliv, slik at du kan fylle hele uken med spennende gratisforedrag, kurs og andre arrangementer.

Studentsamskipnaden SiO

SiO er samskipnad for 26 utdanningsinstitusjoner i Oslo. Som bachelorstudent ved Høyskolen Kristiania kan du etter å ha betalt semesteravgiften benytte deg av SiOs tilbud.

SiOs hovedoppgave er å tilby studenter produkter og tjenester som bidrar til en effektiv læringsprosess, en stimulerende studiehverdag og høy studiekvalitet, og at forholdene ligger til rette for trivsel.

Samskipnaden tilbyr studentboliger, trening, helsestasjon, psykolog- og rådgivertjeneste, spisesteder, studenthytter, studentbarnehager og karrieresenter. Her finner du oversikt over alt SiO tilbyr!

Studentunionen

Studentunionen står for de fleste sosiale arrangement på skolen, blant annet studentfester, karrieredag, fadderuken, fellesturer og mye mer. Den har også flere idrettslag man kan engasjere seg i, som fotballag, håndballag og volleyballag.

Du har muligheten til å engasjere deg i mange forskjellige utvalg i Studentunionen, noe som gir både nyttige erfaringer under og etter studietiden, i tillegg til muligheten for å skape nettverk på tvers av fagene.

Karrieresenteret

Lurer du på hvordan du kan forberede deg på arbeidslivet? Spørsmål om praksis, eller ønsker du veiledning eller kurs? Karrieresenteret er her for å støtte deg på veien mot livet etter arbeidslivet. Vi har også en jobbportal der tidligere studenter lyser ut stillinger for å nå de rette kandidatene.

Bynært friluftsliv – friluftsnært byliv

Oslo har mange parker som egner seg for hyggelig grilling med kollokviegruppen. En tur langs Akerselva, fra Maridalen ned til Grünerløkka, gir deg både natur og kultur. Den nye bydelen Sørenga har også blitt populær på sommerstid og har et sjøbad i verdensklasse. Hit rusler du på under ti minutter etter forelesningen.

KlimaOslo: Så lett reiser du kollektivt til Marka

To tredjedeler av byen er dessuten markaområde. Skiløyper, badesteder, enten de er med salt- eller ferskvann, og flust av andre fritidstilbud gjør at du kan fylle lungene med frisk luft bare få minutter fra høyskolen og der du måtte velge å bo.

Kalender Oslo

 • 23. oktober
  • m e l l o m r o m på CODA Dancefest 2021 (2/4)

   Olafiagangen, Oslo
   Tredjeårsstudenter fra BA dans med pedagogikk, spesialisering samtidsdans, og koreograf og professor Kari Hoaas, har laget et stedsspesifikt stykke som vises under årets CODA-festival.
   Les mer
 • 27. oktober
  • m e l l o m r o m på CODA Dancefest 2021 (3/4)

   Olafiagangen, Oslo
   Tredjeårsstudenter fra BA dans med pedagogikk, spesialisering samtidsdans, og koreograf og professor Kari Hoaas, har laget et stedsspesifikt stykke som vises under årets CODA-festival.
   Les mer
 • 28. oktober
  • Månelanding - kunst og vitenskap (foredrag & utstilling)

   Prinsens gate 7-9, P1

   Vi skal igjen lande på månen, den første kvinnen skal sette sine føtter på månen og Norge er også med i romfartsprogrammet Artemis.

   Les mer
  • Oktoberfest - Back to campus

   Youngstorget

   Hva er vel oktober uten tyrolermusikk, seidler og jenka? Vi spanderer telt, stand-up, mat og noe attåt. Bare for 25 kr.

   Les mer
Se alle arrangementer