Campus Vulkan

Et stort, svart bygg med gule vinduskarmer. Bare et steinkast unna Grünerløkka med sine mange fristelser får du mange steder å hente inspirasjon til skolearbeidet.

Oppgraderte rom

I likhet med de andre campusene har campus Vulkan gjennomgått en oppgradering. Auditoriet i underetasjen har blitt forbedret, og hele bygget har fått et flunkende nytt ventilasjonsanlegg.

En rekke spesialrom har blitt bygget om for våre studenter på Skuespill, og avdelingen for film, tv og spill: Fotostudio og workshop med grønn, hvit og svart bakgrunn for effektopptak, utstyrslager, og mingleområder. I fjerde etasje har skuespillerutdanningen fått en egen fløy med blackbox.

Er du nysgerrig på våre andre campuser? Studentblogger, Maren, har laget en oversikt her!

Midt i smørøyet

Vulkan ligger sentralt plassert ved Akerselva på nedre del av Grünerløkka, i samme område som Mathallen og konsertlokalet Vulkan Arena. Studentene våre benytter seg mye av Kubaparken om sommeren, som ligger rett utenfor høyskolebygget.

På Grünerløkka er det mange små kafeer, restauranter og barer. Bydelen er også et populært shoppingområde, med originale designbutikker og mange vintage og second-hand butikker. Like nord for Grünerløkka finner du Torshov, med kultursentrene Soria Moria og Trikkestallen.