Fjernundervisning eller nettundervisning, som vi i dag kaller det, er en måte å studere på over Internett. Hos Høyskolen Kristiania Nettstudier kan du velge å studere kurs og studier innen følgende hovedkategorier.

  • Helse, medisin og ernæring
  • HR, personalledelse og organisasjonspsykologi
  • Kommunikasjon, PR, journalistikk og tekst
  • Ledelse, administrasjon og innkjøp
  • Markedsføring, merkevare og salg
  • Pedagogikk og psykologi
  • Økonomi, innovasjon og bærekraft

Alt du trenger på et sted

Ved å studere hos Høyskolen Kristiania Nettstudier har du tilgang til alt du trenger på nett. Du har i tillegg til det faglige en personlig veileder som guider og gir deg tilbakemeldinger gjennom hele studiet. Fjernundervisningen har blitt mer tilgjengelig enn noen gang og du er bare noen tastetrykk unna.

Fra brev til Internett

Fjernundervisning har eksistert i mange år og Høyskolen Kristiania Nettstudier har snart utdannet over tre millioner nordmenn. Tidligere var navnet på skolen NKS Nettstudier. I 1980- og 90-årene jobbet vi med utviklingen for å ta i bruk nye medier og teknologier. Fra satellittsendinger til videokonferanser ble vinneren Internett, og i dag er alle våre studietilbud nettbasert. Den nye teknologien vi har i dag er med på å utvikle mulighetene og ta fjernundervisning inn i fremtiden til god, fleksibel nettbasert undervisning. Internett er med på å skape nye trender innen utdanning. Etableringen av fjernundervisning på høyskolenivå ble i 80-årene et nytt og viktig element for oss. I dag tilbyr vi som egen høyskole mange av våre egne studier og kurs både på nett, og på campus.

Fjernt og nært

I dag har Høyskolen Kristiania Nettstudier studenter over hele verden, fra småbyer i Norge til storbyer i Australia. Så ved å være totalt digitalisert, er den tradisjonelle fjernundervisningen nå blitt tilgjengelig for deg uansett hvor du befinner deg på en enda mer fleksibel måte.