Charlotte hopper i finværet på Gaustatoppen. Livet.

Prioriteringer.

Du innser først hvor mye potensiell du har når du starter å prioritere deg selv isteden for andre. Så slutt å møt opp bare fordi du føler at du «må». Dette er ditt liv. Gjør det du elsker, og gjør det ofte. Hvis det er noe du ikke liker i livet ditt, så endrer du det. Hvis du ikke liker studiene/jobben din, så bytt. Hvis ikke du har nok tid i hverdagen, slutt å se på tv. Hvis du leter etter lykke: Slutt! Alt du trenger er der, og det venter på deg. Men du finner det først når du begynner å gjøre ting som du elsker.

Charlotte hopper i finværet på Gaustatoppen. Livet.
Prioriter deg selv og tingene som gjør deg lykkelig.
Vi er alle forskjellige, og det er nøyaktig disse forskjellene som forener oss.

Å overtenke tar deg ingen sted.

Å overtenke fører deg ingen sted i livet.

Alle følelsene og hendelsene vi opplever i løpet av dagen har sin sjarm. Vi lærer av hver enkelt av dem. Derfor bør du slutte å analysere alle stegene du tar i løpet av dagen. Å overtenke hver eneste situasjon tar deg ingen steder. Livet kan være så mye enklere enn det. Bruk heller tid på å åpne opp sinnet, hjertet og armene til nye ting og personer. Ta deg tid til å spørre andre hva de inspireres av og hva de drømmer om, og del dine drømmer og inspirasjoner med dem. Vi er alle forskjellige, og det er nøyaktig disse forskjellene som forener oss. Les også innlegget Du er ikke alles kopp med te.

Du må tørre å ta sjanser i livet.

Hva med studier i utlandet?Livet handler om å ta sjanser og gjør hva du virkelig ønsker! Hva med studier i utlandet? Klikk på bildet for å lese litt om mine erfaringer.

Livet bygger mye på menneskene som du har rundt deg og hva du skaper med dem. Men det er også viktig at du finner en balanse. For menneskene rundt deg skal ikke definere hvem du er eller hva du skal gjøre. Livet er kort, og det er ditt. Og det er også valgene du tar.  Så kom deg ut, og begynn å skape. Skap minner med personene som betyr noe i livet ditt, men også alene. Du må tørre å ta sjanser. Kle deg med din lidenskap, og lev ut drømmene dine! Hva med studier i utlandet?

Les mer om Høyskolen Kristianias nettstudier.  // Charlotte, nettstudent i Barcelona