Ole Brumm, ja takk, begge deler

Jeg prøver ikke å skremme deg vekk, langt derifra. Dersom du skulle være en av dem som sitter hjemme i sofaen og googler: «Er nettstudier for alle?» og «Hvorfor velge nettstudier?» har du kommet til rett blogg.

Selv om fleksibilitet er flott, følger det også med et stort ansvar.
google, hvorfor velge nettstudier
Er du en av dem som søker etter info om nettstudier?

Fleksibilitet

Selv tar jeg en Bachelor i pedagogikk  kombinert med håndball-liv i Barcelona. Det hadde vært vanskelig hvis det ikke var et nettstudium. Nettstudier gjør nemlig utdanning tilgjengelig på en måte det aldri har vært før.

Du kan studere når du vil - og hvor du vil. Du får en helt unik fleksibilitet i hverdagen. Det høres kanskje ut som en klisje, men tro meg - det å kunne legge opp sin egen studiehverdag er helt fantastisk. Det finnes likevel et stort "men" her. Selv om fleksibilitet er flott, følger det også med et stort ansvar. Warning! Skal du velge nettstudier er det ekstremt viktig å holde orden i sakene.

Barcelona by
Charlotte flyttet alene til Barcelona i en alder av 19, og studerer Bachelor i pedagogikk hos Høyskolen Kristiania Nettstudier.

I den nettbaserte utdanningen har du frihet og fleksibilitet, men når alt kommer til alt er det opp til hver enkelt student å holde følge. Det er enkelt å si «jeg tar det i morgen» til seg selv. Men å «ta det i morgen» får deg ingen vei. Du blir stående på stedet hvil. Med andre ord: Med nettstudier er selvdisiplin nøkkelen til suksess.

«Ja takk, begge deler»

Da jeg valgte å flytte til Barcelona trodde jeg i en liten periode at jeg bare kunne si takk og farvel til tankene om å studere via en norsk høyskole. Jeg mener, jeg kunne jo ikke få alt. Eller kunne jeg?

Ole Brumm, ja takk, begge deler
Hvorfor velge kun én ting når man kan få så mye mer?

Etter et par Google-søk fant jeg fort frem til Høyskolen Kristiania sitt utvalg av nettstudier. Plutselig var alle mine problemer løst. Jeg kunne kombinere bachelor-studier på norsk med livet som idrettsutøver i Barcelona.

Som Ole Brumm en gang sa: «Ja takk, begge deler». Personlig har nettstudier vært den perfekte løsningen for meg de siste årene. Ønsker du mer info om Høyskolen Kristiania sine nettstudier trykk her.

Hvorfor velge nettstudier?

Nettstudier er ikke det perfekte valget for alle, men finnes egentlig det? Om du mener nettstudier kan passe for deg, så har du en unik mulighet til å kunne gjennomføre studier uten å måtte gi opp jobb, bosted eller andre drømmer.

Nettstudier er ideelt for deg som er i en livssituasjon du ikke ønsker å gi slipp på, samtidig som du virkelig ønsker å studere.

Granollers, håndball

Takket være nettstudier har jeg hatt muligheten til å leve livet som toppidrettsutøver i Barcelona samtidig som jeg har jobbet med en bachelorgrad på Høyskolen Kristiania. Det er jeg takknemlig for.

-  Charlotte, nettstudent i Barcelona.