En faddergruppe har piknik. Tre stykker har karikerte tegninger som ansikter.

Det er en kosmisk regel: Faddergruppen din består alltid av de samme syv mennesketypene – alltid, uansett, uten unntak. Kun én av disse kommer du faktisk til å bli venner med etter fadderuken. Én av dem kommer du til å være på hils med, men aldri huske navnet på. Tre av dem kommer du bokstavelig talt aldri til å se igjen. (Hvordan?? Dere går på samme skole??) Én av dem kommer du til å HAAAATE. Og den siste … er deg.

 

en tegning av et guttefjes

Ole Marius

Dette er den syvende fadderuken Ole Marius er med på – fjerde som fadderbarn, de tre andre som fadder – og den fjerde bachelorgraden han begynner på, men som han ikke kommer til å fullføre. På en grilling i parken kommer Ole Marius til å få grønske på Ralph Lauren-skjorten sin, og på stedet bestille en skreddersydd erstatning som kommer levert i Uber Black innen bratwursten er gylden på begge sider. Han elsker rap, og med det mener han tre låter han er ganske sikker på er Macklemore.

en tegning av et jentefjes

Jeanette

Jeanette (uttales ikke sånn du tror, uansett hva du tror) kommer RETT fra to år media med påbygg studiespesialiserende – så blodferskt uteksaminert at det renner fortsatt inn likes på «endelig ferdig med 13 års skolegang»-statusen hennes. For Jeanette er fadderuken «russetid vol. 2». Gjør deg klar til å bære Jeanette.

 

en tegning av et guttefjes

Jonas

Jonas har et hjerte av gull og magemuskler av stål. Alle elsker Jonas, men heldigvis for alle, har Jonas en kjæreste han aldri ville forrådt. Hadde det ikke vært for det, hadde hans magnifikke karisma og magnetiske kraft skapt enorm splid innad i faddergruppen. Men Jonas ville aldri latt det skje. Hører du meg? Aldri!

en tegning av et jentefjes

Lise

Lise følger med på Blogglisten like iherdig som Ole Marius følger med på Dow Jones-indeksen. Hun har tre hundre tusen følgere på Instagram og er kontraktbundet til å nevne L’Oréal Paris og Hoffs opphøgde poteter hvert femte minutt (#spons), og det finnes en liiiten mulighet for at hun ble laget i et laboratorium. Lise og Jeanette blir enten bestevenner – eller erkefiender – i løpet av de tre første dagene av fadderuken.

Trimothy

Hva for et navn er Trimothy? Uansett, det er det han heter. Trimothy har nylig kommet hjem fra jordomseiling, og hvis du er redd for at han ikke kommer til å fortelle om det, er det bare til å slappe av. Timothy – unnskyld, Trimothy – er på uforklarlig vis et sted mellom 19 og 37 år gammel, og lukter saltvann og lavendel. Spør ham hva tatoveringene hans betyr! Forklaringene kommer til å vare ut semesteret.

et bilde av fjeset til karakteren noora fra skam, spilt av frida josefine pettersen

 

Noora

Dette er Noora fra Skam, spilt av Josefine Frida Pettersen. Ok, neste.

en tegning av et spørsmålstegn

Sigurd

Sigurd kommer du aldri til å se. Sigurd kommer til å bli lest opp av fadderne på oppropet de tre første dagene, og så ikke bli lest opp de resterende dagene, fordi Sigurd – møter – aldri – opp. KANSKJE du ser Sigurd i en ikke-fadderuke-setting og kjenner ham igjen fordi du har søkt ham opp på Facebook, men i så tilfelle kommer han bare til å forvandles til en flaggermus og fordufte i en sky av røyk.

Det er faddergruppen din!

Gled deg eller gru deg, nå er du i alle fall forberedt.

En faddergruppe har piknik. Tre stykker har karikerte tegninger som ansikter.
Gjengen <3
Bilde av instagram ikon med teksten @hkristiania