Jente som sitter med Mac med Netflix på fanget.

"Jeg jobber best under press". Jaha? Helt sikker på det? Med kun noen dager til søknadsfristen presenterer studentbloggen "10 ting som IKKE er viktigere enn å ferdigstille opptaksprøvene". Sånn seriøst, IKKE GJØR DETTE HJEMME. I hvert fall ikke før søknadsfristen 15. april.

Se alle sesongene av Game of Thrones på nytt før den nye sesongen begynner

Jente som sitter med Mac med Netflix på fanget.
Har ikke HBO </3.

Det virker som en god idé å friske litt opp i minnet når du først skal betale for HBO de neste månedene, eller hva? Du kan jo alltids bare se et par episoder hver kveld?

ABORT MISSION. Dette er en like farlig felle som da Ramsay Bolton lurte farens nye kone med den nyfødte babyen inn til de sultne hundene. Det ender ikke bra. (Nei, jeg kom meg aldri over den scenen).

Rydde i roteskuffen på kjøkkenet

Hey, dette har du ikke gjort siden.. Har du noen gang gjort det egentlig? På tide å gjøre det da! FEIL. Har du klart å leve med roteskuffens tilstand de siste årene klarer du det også de neste dagene. Roteskuffen blir aldri ryddig uansett.

Klesskap med fargekoordinerte plagg.
Jeg har ikke bokhylle så fargekoordinerer klesskapet i stedet.

Sortere bokhylla etter farge og/eller alfabetisk rekkefølge

Det er noe med vårsolen som gjør at man bare får lyst til å endevende krypinnet, og bruke et hvert snev man har av OCD (tvangslidelse) til å lage litt ordentlig struktur på ting. Bør ting sorteres etter kategori, farge, eller alfabetisk rekkefølge? Eller kanskje du kan lage et system som går på tvers av alt? Bruk hjernekapasiteten du trenger for å løse denne gåten på opptaksprøvene i stedet, du.

Nettshopping

Av en eller annen grunn føles det mer nyttig å fylle interaktive handlekurver med ting jeg verken trenger eller har råd til i stedet for se på tv-serier. Sannheten er at det er like unyttig begge deler (+at du blir blakk i tillegg). Du kan fundere på HVA I ALL VERDEN «Wish» reklamerer for, og hvorfor du får det opp i feeden når du har levert opptaksprøven. Les også: Tiltaksliste for å få mer ut av stipendet.   

Pusse bunadsølvet

Best å få det gjort før kvelden på 16. mai, eller hva? Nei, det kan moren din fikse. Spør pent.

Bunadstilbehør
Dette fikser mamma!

Scrolle til du er à jour på Instagram

Uansett hvor hard innsats jeg har lagt i det, er dette noe jeg aldri har mestret. Ingen vits å gå igang med dette maratonet samtidig som innleveringsfristen til opptaksprøvene puster deg i nakken. Det er grenser for hvor mye luft du har behov for å blåse ut av neseborene, mens du scroller gjennom halvdårlige memes.

Bilde av chihuahua med store øyne med teksten "når du innser at opptaksprøvene skal leveres om noen dager".
Håper dere blåste litt ekstra luft ut av neseborene nå.

Delta aktivt på Jodel

Ingenting kan slå i hjel et par timer like effektivt som å delta i en eller annen meningsløs diskusjon anonymt på Jodel. Det er jo som et Facebook-kommentarfelt; ingen blir enige om noe uansett. Med andre ord er det bortkastet tid du heller burde bruke på å se over opptaksprøvene.

Screenshot fra jodel. Foreleser: Hva inspirerte deg til å skrive denne oppgaven? Meg: Innleveringsfristen.
Tenkte denne passet bra nå. Hehehe.

Lese kommentarfelt på Facebook

Når vi først er inne på kommentarfelt: Finnes det egentlig noe mer underholdende enn å scrolle seg gjennom hva som kryper og går i kommentarfeltet under nyhetssaker på Facebook? Snakk om guilty pleasure! MEN, nå er tiden inne for å fokusere på søknadsfristen og ikke meningene til representanter fra "livets harde skole". Du vil ikke bli en av dem, vet du.

Se motivasjonsvideoer på YouTube

Utrolig hvordan alt her i livet avhenger av at du rer opp sengen når du står opp om morgenen eller hva? Vet du hva motivasjonsvideoene derimot IKKE anbefaler? Å bruke fem timer på YouTube. STYR UNNA!

Studentblogger Tina på kafé.
Jeg får lov til å dra på kafé allerede fordi jeg leverte opptaksprøvene for to år siden.

Kose deg på kafé i vårsola

Men du fortjener det jo? Ja visst gjør du det, men hold ut en knapp uke til, så kan du belønne deg med den største kanelbollen du finner etter å ha levert opptaksprøvene.

Lese blogg

Vi snakkes når du har levert opptaksprøvene, min venn.