Elise med et studentkort

Det føltes så lenge til, og så plutselig står du der: Midt i flyttelasset, med en rekke tanker som setter humøret på spill! Å flytte fra famille og venner kan virke både spennende og tøff. Mest trolig er hode ditt fylt opp med tanker akkurat nå. Kommer du til å klare det? Studiene, studenttilværelsen, det sosiale...

Svaret er JA. Så klart kommer du til å fikse det!

Alle er i samme situasjon

Det er spesielt en ting jeg har lært etter at jeg flyttet hjemmefra, og det er at alle jeg møter og blir kjent med har sine ting. Du er ikke alene om å bekymre deg, eller gru-glede deg. Det er det kjempeviktig å tenke på. For alle de nye fjesene du møter denne uken her trenger deg, akkurat like mye som du trenger dem.

En snapp fra fadderuken, med Elise og en venninne.

 Personene du møter i fadderuka kan se så glade og perfekte ut som de bare vil, men de har garantert de samme følelsene som deg. Dere lurer på de samme tingene. 

Det at vi studenter er i samme situasjon gjør den første tiden på studiet så utrolig mye lettere.

Alle forstår hverandre. Alle vil gjerne få venner, bli kjent med byen og klare seg i sin nye situasjon. Så ikke bekymre deg, det kommer til å gå superbra!

Mitt beste tips

Prøv å legge bort alle de negative tankene, og fokuser på hva du faktisk gleder deg til. Vet du ikke helt hva du har å glede deg til? Da kan du lese mer om det her

You got this ?

Bilde der det står: Følg oss på sosiale medier.