fadderuke-mat

Tidligere har studentbloggerne skrevet både kvikk fiks nistetips, kvikk fiks middagstips og realistiske nistetips. Nå er det på tide med noen tips til mat som funker suverent i parken, det er tross alt fadderuke! (OBS! Dette er ikke et oppskrift-innlegg. Jeg er nemlig ikke ei oppskrift-jente).

Fadderuke-helter trenger nok mat

Her er et scenario som kan skje for eksempel akkurat deg: Det er fadderuke og du har planlagt å konsumere noen liter alkohol i løpet av kvelden. Klokka nærmer seg oppmøte i den parken du aldri har hørt om før, og du er skummelt nær grillpølser på engangsgrill for tredje kveld på rad. Her er noen tips til hva du kan spise i stedet! Ikke fordi grillpølser ikke kan være gørrgodt, men fordi det kan være kjekt for kroppen å få i seg litt mer enn bare pølsss. Fadderuke-helter trenger nok mat! Og riktig mat!

Grilla:

  • Veggisburger. Du finner for eksempel et bra utvalg av vegetarmat på vanlige dagligvarebutikker. Burgerne er innmari gode, blir fort ferdig og inneholder masse bra for kropp og sjel!
  • Mais. Foreslått fordi jeg alltid glemmer hvor sjukt godt grilla mais med salt på er selv, og kommer til å søke opp mine egne tips selv.
  • Fylt sopp og paprika. Det ultimate stedet å plassere taco-restene fra helga! Hul ut, fyll med digg, topp med ost og hiv på grillen. Oh my, det er godt.
  • Grillspyd. Det tar ikke så altfor lang tid å lage, men i flere butikker får man også kjøpt ferdige spyd!
  • Grønnsaker i folie. Finn fram alt du har av rester i grønnsaksskuffen og pakk det inn i aluminiumsfolie sammen med litt smør og salt.
Fadderuke 2017

U-grilla:

  • Baguetter. Kjøp med deg noen baggisær fra butta og ta med deg pålegg, så kan du fikse resten når du kommer fram!
  • Pastasalat. Okei, jeg innrømmer det: Ikke kvikk fiks. Men godt! Forslag til ting å ha oppi: Pasta, kylling, avokado, spinat, reddik, vårløk og paprika. Godt med f.eks. litt sitron over.
  • Lefseruller. Kan gjøres på samme måte som baguettene, eller smekkes sammen i en vill fart hjemme. Lefse, kremost, ruccola og skinke/laks. Rull og putt i matboksen du akkurat kjøpte på IKEA.
  • Takeaway. Ikke billig, men i hvert fall kvikt! Sushi, pizza, foodora? (Foodora leverer både i parker og på skolen 8-) )

BON APPETITT, VENNER!

Bilde der det står: Følg oss på sosiale medier.