Fagskole er en praktisk rettet utdanning som lærer deg et fag du brenner for og kan ha med deg hele livet. Studentene praktiserer og trener hver eneste dag gjennom studietiden for å få kunnskap og ferdighet til arbeidslivet.

Fagskolen Kristiania tilbyr stedbaserte studier på heltid innen design, kommunikasjon og teknologi i Oslo og Bergen. Du kan også ta nettstudier på deltid innen helse, oppvekst, økonomi, administrasjon og markedsføring. Fagskole er en høyere yrkesfaglig utdanning, og etter endt utdanning vil du få en fagskolegrad eller høyere fagskolegrad. Der er også mulig å gå videre til høyskole-studier.

Du finner alle episodene av podcasten Krumsvik & Co. på 10 ulike plattformer: Amazon Music/AudibleApple PodcastsGoogle Podcasts, iHeartRadio, Listen Notes, Player FM, PodBean, Podtail, Spotify og TuneIn.

Her er de fem siste: