Adnan Kisa er professor i helsepolitikk og -økonomi ved Avdeling for helsevitenskap ved Høyskolen Kristiania.

Han har publisert mer enn 100 vitenskapelige artikler, bøker, bokkapitler, og forskningsrapporter, og er medlem av mange internasjonale helseorganisasjoner, vitenskapelige styrer og redaksjoner. Dr. Kisa var forskningsleder for “Turkish National Burden of Disease and Cost Effectiveness Project” (finansiert av Verdensbanken), og er en samarbeidspartner med Institute for Health Metrics and Evaluation ved UW-Seattle, USA, «WHO-Innovative Care for Chronic Conditions Project», «WHO-Adherence to Long-Term Therapies Project», “WHO-World Health Survey”, og Value of Vaccination Research Network at the Harvard University.

Dr. Kisa har mottatt mange priser og anerkjennelser knyttet til undervisning, forskning og service gjennom hele karrieren. Han har også professor II-tilknytning til Tulane University og University of South Carolina.

Du finner alle episodene av podcasten Krumsvik & Co. både på PodBeanApple Podcasts og Spotify. Her er de fem siste: