Hva med dager hvor alt går på skinner, og du får gjort utrolig mye på kort tid? Det er ikke akkurat en hemmelighet at man får mest gjort når man er fokusert, og ikke bare hopper fra ting til ting. Men hvordan får du til å være konsentrert – hver dag?

I dette webinaret om studieteknikk med Magnus Ingebrigtsen blir du introdusert for spennende psykologisk forskning om hvordan oppmerksomheten vår fungerer, og enkle strategier for å bli bedre til å konsentrere deg om det du velger! 

Foredraget går av stabelen mandag 21. september og varer i én time (kl. 12.30 - 13.30), med påfølgende Q&A på 30 minutter (ferdig kl. 14.00). 

Magnus Ingebrigtsen

---

Dette webinaret er et tilbud i Den Kristianske verktøykassen, i regi av Avdeling for studentoppfølging.

Det er mye å vinne på å lære seg god studieteknikk. Å kjenne mestring er en god følelse som skaper motivasjon. Det er din egen motivasjon, din egen motor, som til syvende og sist kommer til å avgjøre hvor bra du vil gjøre det gjennom studietiden din. Motiverte studenter gir bedre læring og et mer inspirerende og engasjerende studiemiljø.

Den Kristianske verktøykassen vil hjelpe deg med akkurat dette! Verktøykassen inneholder workshops, kurs og foredrag som skal hjelpe deg til å nå målene dine.