KRISTIANA LEDERFORUM: Møteplass for ledere

Kunnskapsmedarbeidere er ofte indre motivert og elsker jobben sin. Det kan derfor være fristende å bruke store deler av tiden sin til å jobbe. Kunnskapsmedarbeidere risikerer dermed å bli for oppslukt i jobben. Mange kommer i en flyt, glemmer tid og sted, glemmer å spise, glemmer å ta pauser, og glemmer å la hjernen få restituert seg. Hva kan du gjøre med det?

I et grenseløst arbeidsliv er selvledelse en helt sentral kapasitet for at kunnskapsmedarbeidere skal evne å håndtere egen arbeidshverdag og samspillet med andre på en produktiv og bærekraftig måte.

Førsteamanuensis Irmelin Drake ved Høyskolen Kristiania har foretatt en gjennomgang av forskningen på selvledelse for å identifisere hvilke selvledelsesstrategier som er spesielt egnet for kunnskapsmedarbeidere.

Resultatene av studien deler hun med deg i Kristiania Lederforum.

Kristiania Lederforum er en seminarserie og møteplass for ledere og de som har lyst til å bli ledere. Forskere og faglige medarbeidere ved Høyskolen Kristiania deler kunnskap om aktuelle temaer og gir faglig baserte råd om hva ledere kan gjøre bedre og smartere.

Grip muligheten til å stille spørsmål om hvordan du kan dra nytte av nye ideer og innsikt i din organisasjon. Benytt samtidig anledningen til å bli kjent med andre deltakere. Fri deltakelse (NB! Begrenset antall plasser). 

Meld deg på her 

Program:
08.00 Registrering, enkel frokost og mingling.

08.30-08.35 Velkommen til Kristiania Lederforum

08.35-09.15 Selvledelse for kunnskapsmedarbeidere. Førsteamanuensis Irmelin Drake, Institutt for ledelse og organisasjon ved Høyskolen Kristiania.

09.15-09.30 Spørsmål og svar.

Praktisk informasjon:
Dato: Torsdag 30. september 2021
Tid: kl. 08.30-09.30 (lett frokost fra 08.00).
Sted: Høyskolen Kristiania. Ernsts hage. Adresse: Kirkegata 24, Oslo.