Våre bibliotekarer Muharrem og Peder Harald inviterer Kristiania-studenter til online Q&A onsdag 28. oktober kl. 12.00-13.00.

Her får du siste nytt om kildehenvisningssiden, etterfulgt av en liten intro til Zotero, som kommer godt med i oppgaveinnspurten.

📲 Zoom-lenke*: https://kristiania.zoom.us/j/68722875728?pwd=VWNPMXJrcllCV0o4OFZFME9sRnlrdz09

Passord: 780458

Zotero kan lastes ned i forkant; det brukes ikke tid på dette ila. denne kort økten. Klikk HER for instruksjoner.

NB: Zotero er både en app du laster ned og en plugin du har i nettleser. Du trenger begge deler, og plugin finnes kun for Firefox eller Chrome. Vil du likevel bruke Safari? Book en veiledning med biblioteket, så finner dere alternative løsninger sammen! Zotero vil fortsatt fungere for deg, men må brukes på en litt annen måte.

Hva er Zotero?
Se på det som en app for å bokmerke artikler, bøker, youtubevideoer - Kort sagt alle kilder du finner og vil bruke i oppgaven din. Du bokmerker kildene til et Zotero-bibliotek, sjekker at infoen som er lagret om kilden stemmer og vipps! Så kan du kjapt få tilgang til kildehenvisninger i teksten din og en pen automatisk referanseliste. Zotero tar også vare på PDF-er om det følger med kilden din.

Med Zotero kan dere dele på samme mappe med kilder og samle kilder sammen i sanntid, akkurat som når dere jobber i Google docs eller Word online.

Zotero lager referanser i den stilen du vil ha, enten det er APA, Chicago, Vancouver eller noe annet. Ombestemmer du deg kan du endre referansestilen på null komma niks.

* Denne økten foregår som et webinar på Zoom og er forbeholdt høyskolens og fagskolens studenter. Du kan stille spørsmål underveis i chatfunksjonen/Q&A. Deltakerne er ikke koblet på med lyd/video på dette webinaret. Det er gratis å delta.

VELKOMMEN!

Facebookarrangement

---
Kristiania rett hjem er en serie arrangementer av, med og for Kristiania-studenter, levert rett hjem til hvor du måtte befinne deg! Serien skal være et digitalt, sosialt samlende møtepunkt, noen ganger med faglig input, og byr på alt av seminarer, kurs, fremføringer, foredrag, quiz, konkurranser, spill osv.