Dato: Onsdag 10. november 2021.

Tid: 8.30-09.30 (kaffe og registrering fra 08.00).

Sted: Høyskolen Kristiania, Kvadraturen, Kirkegata 24-26. Rom: Ernst hage.

Professor Asle Fagerstrøm ved Avdeling for økonomi, innovasjon og teknologi ved Høyskolen Kristiania er årets vinner av Kristianiaprisen for forskningskommunikasjon og bedre arbeidsliv. I statuttene for prisen heter det at prisvinneren må demonstrere sine formidlingsferdigheter i eget arrangement.

 Høyskolen Kristiania har derfor gleden av å invitere deg til å delta på prisvinnerseminar med professor Asle Fagerstrøm. Her vil han holde to aktuelle miniforedrag:

Hvilken effekt har profilbilde og ansiktsuttrykk når du skal leie ut på Airbnb?

Asle Fagerstrøm har gjennomført en studie for å finne ut hvilken effekt utleiers profilbilde og ansiktsuttrykk har når de skal leie ut bolig på Airbnb. I tillegg til utleiers profilbilde ble også pris og andre kunders tilbakemeldinger inkludert i eksperimentet. Påvirker profilbilde og ansiktsuttrykk sannsynligheten for at leiligheten blir utleid? Eller er pris og tilbakemeldinger fra andre leietakere viktigst?

Forskningskommunikasjon: Hvordan involvere studenter og industri i forskning?

Høyskolen Kristiania legger vekt på å være praksisnær både i forskning og utdanning. Skal det bli mer enn ord, må studenter og industri involveres i forskning og kunnskapsutvikling. Asle Fagerstrøm presenterer ulike forskningsprosjekter som er gjennomført sammen med studenter og industri. Hvilke muligheter og utfordringer gir denne tilnærmingen til kunnskapsutvikling og formidling?

Ja, takk, dette vil jeg gjerne være med på.

Påmelding her.

Program:

08.00 – 08.30 Kaffe og registrering av deltakere.

08.30 - 08.35 Rektor Arne H. Krumsvik ved Høyskolen Kristiania deler ut Kristianiaprisen for forskningskommunikasjon og bedre arbeidsliv.

08.35 - 08.55 Hvilken effekt har profilbilde og ansiktsuttrykk når du skal leie ut på Airbnb?

Professor Asle Fagerstrøm, Høyskolen Kristiania.

08.55 – 09.15 Hvordan involvere studenter og industri i forskning?

Professor Asle Fagerstrøm, Høyskolen Kristiania?

09.15 - 09.30 Spørsmål og svar.

Ordstyrer: Audun Farbrot, avdelingsleder forskningskommunikasjon og innovasjon ved Høyskolen Kristiania.