I år er det 10. gang vi arrangerer designstudentenes julemarked! Grunnet Covid-19-situasjonen blir markedet arrangert digitalt i perioden 1. - 13. desember, men vi håper likevel på stort engasjement og mange påmeldinger!

Denne gangen vil vi legge ut innlegg av årets produkter i dette facebookarrangementet og ha et pick-up point på Høyskolen Kristiania Campus Fjerdingen (Chr. Krohgs gate 32, Oslo) hvor man kan levere og hente kunst på en smittevennlig måte.

Er du (design)student og ønsker å selge noe på årets julemarked, send en mail til julemarked@kristiania.no med følgende informasjon innen 30. november:

  • Tydelige bilder av det du ønsker å selge, gjerne med en enkel hvit bakgrunn
  • Litt informasjon om deg selv og din kunst
  • Pris på produktene du selger
  • Eventuell annen informasjon du ønsker å ha med i innlegget

Designstudentenes julemarked er et julemarked for studenter i Oslo som ønsker å selge kunsten sin, uavhengig av studieretning og skole. Produktene som selges skal holde høy kvalitet. Du vil ikke finne dorullnisser og tovede votter her.

Julemarkedet har alltid vært godt besøkt, og du kan finne unike julegaver her, både til deg selv og andre. Tidligere har studentene bl.a. solgt lamper, smykker, klær, slips, julekort, smidde artikler og håndtegnet kunst.