Studentene på Bachelor i musikkteater inviterer tradisjonen tro til julekonserter i Paulus kirke og Lilleborg kirke, begge i skolens nabolag, kun et par stoppesteder fra høyskolens lokaler i Trondheimsveien. På konserten får publikum oppleve studenter som utfolder seg med julemusikk i mange musikalske sjangere, og i både små og store ensembler. Vi ser spesielt fram til å samle alle høyskolens studenter i ett stort kor.

Musikkteaterhøyskolen er nå et institutt under Høyskolen Kristiania, avdelingen for kunst, design og media. Dette er den største private kunstfaglige avdelingen i Norge. Vi fortsetter å utdanne allsidige og profesjonelle musikkteaterartister med bred kunnskap i musikkteaterfaget, på høyeste nasjonale nivå. Utdanningen legger stor vekt på utvikling av et selvstendig håndverk, som gir dem den selvtilliten og kunstneriske integritet som kreves i møte med dagens arbeidsmarked. Det blir også vektlagt at studenten får innføring i forskjellige arbeidsområder i faget, slik at de har mulighet til å jobbe på flere arenaer.

På konsertene blir det kjente juleslagere i spennende vokalarrangementer av blant annet Pentatonix og The Real Group, tradisjonelle julesanger, sanger om samhold og vennskap, og selvfølgelig sanger fra musikalverdenen. I år vil vi blant annet servere smakebiter fra FrozenMame, Spelemann på taket og Carousel

Velkommen til en hyggelig førjulsstund!

Datoer/tider/spillesteder:

Priser:

  • Voksen: 175 kr
  • Barn under 12 år: gratis
  • Tidligere MTHS-studenter: 60 kr
  • Honnør / student / barn over 12 år: 100 kr

Billetter kan bestilles på TicketCo
OBS! Husk å velge riktig dato/klokkeslett.

Facebookarrangement