Lurer du på mer info om Høyskolen Kristiania eller Fagskolen Kristiania? På vår stand inne på den digitale utdanningsmessen finner finner du filmer om Oslo og Bergen, som blant annet omvisning i de fine fasilitetene til helse, eller som viser alt kunstfagene kan by på.

Du får også høre hvordan studentene våre trives hos oss. Generelt vil du som besøkende få informasjon om fagskolen og de ulike avdelingene våre, og se hvilke studieretninger vi tilbyr og kanskje mest av alt møte våre studenter og få svar på det de måtte lure på rundt #livetpåHK.  

Høyskolen Kristiania og Fagskolen Kristiania har digital stand på disse utdanningsmessene: 

  • Sør-Norge: 13. – 14. januar

  • Østlandet (første messe): 20. – 21. januar

  • Vest-Norge: 24. – 27. januar

  • Midt-Norge: 3. – 4. februar

  • Nord-Norge: 10. – 11. februar

  • Østlandet (andre messe): 16. – 17. februar

    Åpningstider er alle dager fra kl. 09.00 – 15.00. 

Så hva skjer der inne i den virtuelle messehallen?


1. Første gangen du går inn må du opprette en brukerprofil som går uhyre kjapt! Klikk på der det står: Ikke registrert deg enda? Registrer deg her (du kommer direkte inn her).

2. Etterpå er det bare å huske e-post og nyopprettet passord og logge seg inn her: https://digitalmesse.messeselskapet.no/login 

3. Du kommer rett inn på startsiden hvor du får ulike valg. I tillegg er det en meny på venstre hånd, og går du inn i messehallen kan du søke opp Høyskolen Kristiania for å se hva vi byr på eller for å chatte med en av våre studenter. 

Du får tilgang til å chatte med våre studentambassadører, ha videosamtaler om du ønsker det, booke en uforpliktende studieveiledning og være med på webinar med Vegard Harm og Hallgeir Kvadsheim, samt live gruppesamtaler med våre studenter.  

Velkommen til digital utdanningsmesse!