Tirsdag 24. november kl. 12.15 forteller Joachim Krogvold (AD) og Ingrid Moholt Waaler (Tekst og skribent) om sine erfaringer og utfordringer det første året etter studiene. Hva endret seg da pandemien traff oss?

Ingrid og Joachim leder i dag podcasten Lappemøte, og den får vi også høre mer om.

📲 Zoom*-lenke: https://kristiania.zoom.us/j/66075148746?pwd=bUpFNWk5dEwrbDlFODVLcmJPeGxBdz09

Passord: 473464

Har du spørsmål i forkant, kan du sende disse til karriere@kristiania.no innen mandag 23. november kl. 12.00.

"Lunsjprat" er en del av Kristiania Springbrett, et konsept som hjelper deg i overgangen fra student og ut i jobb. En tjeneste fra Karrieresenteret for alle nåværende og tidligere studenter på Høyskolen Kristiania og Fagskolen Kristiania.

* Lunsjpraten foregår som webinar på Zoom og er forbeholdt høyskolens og fagskolens studenter og alumni. Du kan stille spørsmål underveis i chatfunksjonen på Zoom. Deltakerne er ikke koblet på med lyd/video på dette webinaret. Det er gratis å delta.

VELKOMMEN!

Facebookarrangement

---
Kristiania rett hjem er en serie arrangementer av, med og for Kristiania-studenter, levert rett hjem til hvor du måtte befinne deg! Serien skal være et digitalt, sosialt samlende møtepunkt, noen ganger med faglig input, og byr på alt av seminarer, kurs, fremføringer, foredrag, quiz, konkurranser, spill osv.