Festivalen arrangeres av og med studenter på School of Arts, Design, and Media ved Høyskolen Kristiania. Studenter fra følgende bachelorprogram er involvert: Populærmusikk, Musikkproduksjon og Prosjektledelse kunst og kreativ næring.

Festivalen er GRATIS og har aldersgrense 18+. Vi ber publikum forhåndsregistrere seg pga. smittevern/begrenset kapasitet. Dette gjøres her: hpla.no/kristianialive

Onsdag 22. september er siste festivaldag, og den byr på en flott blanding av progressiv metal og hyper pop. Følgende artister og band opptrer på Parkteatret i Oslo denne kvelden:

(dørene åpner kl. 19.30; konsertstart kl. 20.00)

 • "FALITO x AGNETE POP SHOW"
  Falito er en norsk-peruansk popartist og låtskriver inspirert av hyperpop (Charli XCX, Dorian Electra) og moderne R&B (SZA, Frank Ocean). Han kombinerer de futuristiske pop-elementene med rytmisk låtskriving og et unikt visuelt uttrykk. Han har et eget bubblegum pop-univers, hvor det er ingen regler og alltid god stemning.
  Agnete er en erfaren artist med over 10 år i bransjen. Hun har en mektig stemme, og synger vakre melodier som ofte danser over et teppe av melankoli. Hun henter inspirasjon fra de rå og brutale følelsene, og er også svært inspirert av naturen. Agnete er aktuell med sin debut-EP "Tundra", og har gjort seg bemerket og respektert i hele Norge gjennom arbeidet sitt i Hver Gang Vi Møtes.
  Falito og Agnete har blitt gode venner på Høyskolen Kristiania, og setter kreftene sine sammen for å levere et sjeldent pop-show med det beste av begge deres verdener. Det blir dansbar og hooky pop, og tekster både preget av dyp ettertanke og naiv ung kjærlighet.
 • Gruppa Paper Dime er en liten håndplukket gjeng bestående av Christian Levik Monsen, Eirik Fredsrud, Jonas Kvåle og Thomas Hagen Jenssen. Med en underliggende interesse for progressiv metall i en verden “dominert” av popmusikk gjør de sitt forsøk på å blande elementer fra begge sidene.
  Paper Dime er enda et meget nyfødt prosjekt som utforsker hvor de står, og kommer til å gjøre sitt alt for å levere fengende hooks og musikk som vekker puls og bevegelse i puplikum.
 • Marthe Emblem Foss, også kjent under artistnavnet FOSS, er en 22 år gammel soloartist fra Sykkylven som lager drømmende og svevende elektro-pop. På lik linje som sine selverklærte inspirasjonskilder Fay Wildhagen, Emilie Nicolas og Susanne Sundfør, skriver hun personlige og sårbare tekster.
  FOSS jobber for tiden med sin debut-ep «Something Human» som tar for seg temaer som kjærlighetssorg, mental helse og forelskelse. «Something Human» omhandler det å være menneskelig, og visjonen til artisten er å vise frem opp- og nedturene man møter på i livet. Låtene er basert på personlige opplevelser, og målet med EP-en er å vise frem at det er OK at livet går opp og ned – det er menneskelig.
 • Ida og Amalie har i anledning Kristiania LIVE gått sammen for å vise frem et par originale låter hver - låter som aldri har blitt spilt for publikum før!
  Ida sine låter beveger seg i RnB landskapet med rolige, men fengende melodier og en stødig vokal. Amalie heller mer mot sjangeren Neosoul med elementer av funk, blues og jazz.
  Disse to satt sammen utgjør en sterk duo og en konsert du sent vil glemme!

Facebookarrangement

Følg Kristiania LIVE på:

Facebook @KristianiaLIVE
Instagram @KristianiaLIVE

VELKOMMEN!