Festivalen arrangeres av og med studenter på School of Arts, Design, and Media ved Høyskolen Kristiania. Studenter fra følgende bachelorprogram er involvert: Populærmusikk, Musikkproduksjon og Prosjektledelse kunst og kreativ næring.

Festivalen er GRATIS og har aldersgrense 18+. Vi ber publikum forhåndsregistrere seg pga. smittevern/begrenset kapasitet. Dette gjøres her: hpla.no/kristianialive

Dag 3 av Kristiania LIVE, tirsdag 21. september er det både neo soul, jazz, hard rock og pop som kan høres fra scenen på Parkteatret i Oslo, når disse artister opptrer:

(dørene åpner kl. 19.30; konsertstart kl. 20.00)

  • Eirik Fredsrud har aldri helt greid å bestemme seg for hva slags musikk han skal holde på med. Han har prøvd ut det ene og det andre, og nå er det neo-soul som er greia. Dette musikkuttrykket er midt i blinken for en rastløs musiker, da musikken kan inneholde intrikate akkordrekker og melodier det går an å leke seg med. Sangtekstene inneholder ord og setninger av det typiske format, nemlig kjærlighet. Til tider kan det lyriske velte over i setninger som stiller seg kritisk til samfunnet, men budskapet leveres i form av chill stemning og gode vibes!
  • Mathea Nicolaisen, "en liten jente med en stor stemme”, er en 20 år gammel sanger fra Vinterbro. Musikken hennes kan best defineres som dance-pop med en deilig kombinasjon av luftige melodier og fengende hooks.
  • NICOLAY er en nykommende Oslo-artist. Til tross for sin unge alder på 21 år, har han stor musikalsk bakgrunn og skal til høsten slippe nye bangers. Og er nå klar til å ta verden med storm med sin «catchy» popmusikk.
  • Radiojørn er en Oslo basert power-trio som spiller en plan blytung blanding av hard-rock og stoner-metal. Tekstene brøles på brei dialekt og omhandler livet selv, sett fra et «bygde-perspektiv». Bandet har hatt en lang reise, da det det ble grunnlagt i 2012. Siden da har medlemmer kommet og gått.
    Da bandets hovedpulsåre, Martin, begynte på Høyskolen Kristiania møtte han Asgeir (bass) og Joakim (trommer), da fikk Radiojørn nytt blod i årene og det er tykt som diesel. Gjør trucker-capsen og flanellskjorta klar, for dette er et hardtslående rockeband som får hode til å bange og svetten til å renne. I anledning Kristiania LIVE har bandet med seg Joakim Bakken som ekstra gitarist.

Facebookarrangement

Følg Kristiania LIVE på:

Facebook @KristianiaLIVE
Instagram @KristianiaLIVE

VELKOMMEN!