Festivalen arrangeres av og med studenter på School of Arts, Design, and Media ved Høyskolen Kristiania. Studenter fra følgende bachelorprogram er involvert: Populærmusikk, Musikkproduksjon og Prosjektledelse kunst og kreativ næring.

Festivalen er GRATIS og har aldersgrense 18+. Vi ber publikum forhåndsregistrere seg pga. smittevern/begrenset kapasitet. Dette gjøres her: hpla.no/kristianialive

Dag 2 av festivalen, mandag 20. september, er fyllt med pop og blues! Disse artistene står på scenen på Parkteatret i Oslo denne kvelden:

(dørene åpner kl. 19.30; konsertstart kl. 20.00)

 • Camilla Eriksen er låtskriver, vokalist og keyboardist, og skriver låter som beveger seg i et Indie-pop landskap. Musikken blir beskrevet som svevende pop blandet med det organiske bandlandskapet, og vokalmelodiene henter inspirasjon fra folk, jazz og soul. Bruk av ny klassiske instrumenter som fele blander det folkelige uttrykket inn i musikken og skaper et eget sårt og mektig uttrykk. Vi vil få høre melankolske ballader som vokser seg store i lydbildet med sterke melodilinjer som lett blir husket.
  Camilla Eriksen kom ut med sin debutsingle «Selfmade World» i 2019, og sin andre single «Fallen Leaves» i 2020. Det siste året har hun blitt inspirert til å ta musikken i nye retninger, og spilte nylig inn en EP med sitt nåværende band. Låtene vil ha sin premiere - fremføring på Kristiania Live 2021. Det blir en stemningsfull konsertopplevelse med variert låtmateriale.
 • Eirik Wagelid med band presenterer låter inspirert av mange ulike sjangre med et grunnlag av blues, dette vil fange publikum: riff baserte låter som fremmer gitaren og gir en drivende kraft som da vekker godfølelsen i brystet.
 • sofia loise er en up and coming norsk artist: vokalist og låtskriver, hun er 22 år og går andreåret Populærmusikk på Høyskolen Kristiania. Nå er hun aktuell med EP-slipp i slutten av september, dette blir hennes første EP og de to singlene som slippes i forkant er det første hun slipper som soloartist.
  Sofia skriver drømmende pop med et hint av r&b og soul, med følsomme tekster, vakre vokallinjer, kor, strykere og synth.
  sofia loise skal spille sanger fra EP på Kristiania LIVE. Hun har med seg bandet sitt, bestående av Eskil, Mathias, Morten, Henrik, Oscar og Pernille. Vi kan love en nydelig konsert fylt med tårer, smil, vakker musikk og utrolig dyktige musikere fra Norges musikkhøgskole og Høyskolen Kristiania.
 • Rebekka Teigen er en jovial og blid jente fra Indre Østfold. Hun har en særegen klang og en myk stemme som lett berører de i rommet. Hennes sårbare side treffer både livets oppturer og nedturer. Ved siden av dette er hun også en gledesspreder som sørger for et fullspekket show med god stemning!
  Musikkstilen hennes er pop. Hun lager både up-beat låter samtidig som rolige ballader med dype budskap. Låtene hennes er fengende, dansbare og catchy.
  Rebekka er en jente som setter mye søkelys på tekst. Det ligger alltid en historie bak som kommer frem gjennom melodi, formidling og det fantastiske bandet!
  Det faste bandet har nå jobbet sammen i ett år, så her loves det god kjemi på scenen og ut i salen. Dette bandet kommer til å by på låter for enhver smak. Vi håper dere vil kose dere like mye som vi skal på scenen!

Facebookarrangement

Følg Kristiania LIVE på:

Facebook @KristianiaLIVE
Instagram @KristianiaLIVE

VELKOMMEN!