Festivalen arrangeres av og med studenter på School of Arts, Design, and Media ved Høyskolen Kristiania. Studenter fra følgende bachelorprogram er involvert: Populærmusikk, Musikkproduksjon og Prosjektledelse kunst og kreativ næring.

Festivalen er GRATIS og har aldersgrense 18+. Vi ber publikum forhåndsregistrere seg pga. smittevern/begrenset kapasitet. Dette gjøres her: hpla.no/kristianialive

Søndag 19. september, dag 1 av festivalen, står følgende band og artister på scenen på Parkteatret i Oslo:

(dørene åpner kl. 19.30; konsertstart kl. 20.00)

  • KITE SAFARI er et indie-pop-rock band, som fant hverandre gjennom ren tilfeldighet. De skriver egne låter med et fokus på mislykka kjærlighetshistorier, samtidig som du kommer til å ville smile og danse ved allerede første lytting. Guttene byr på tidlig sommerfølelse og lover et forrykende show.
  • Duoen THE REBELS ble til på et øvingsrom i 2013, og består av vokalist/gitarist Espen Austdal (20) og bassist William Alexander Dalen (22). De har sammen skrevet mer enn 200 låter i løpet disse åtte årene. Fra sommeren 2018 til tidlig 2020 var de i studio og spilte inn sitt debutalbum "1,000 Roses". Albumet ble spilt inn i Urban Sound Studios i Oslo hos produsent Anders Nordengen. På plata spiller tidligere medlem Andreas Bærøy Nordsveen trommer, og Sindre Tronrud står for fiolinspillet. Singlene "Cigarette City" og "Whatserlove" ble sluppet i henholdsvis juni og august før hele plata ble sluppet den 30. oktober. Med seg på laget har de nå fått Jonas Kvåle (trommer) og Eirik Wagelid (gitar). For anledningen bidrar også koristene Michael Olav Vibe og Petra Elise Hagelund.
  • MATS - bruker laptop, hardware synther og kontrollere for å lage elektronisk technobunker-musikk med tung beat og atmosfæriske droner kombinert med lag av soft-synther. Mats går sammen med band for å lage nye spennende lyder og utfordrer hva band- og elektronisk klubb-musikk kan være.
    ANINE - skriver egen musikk både på norsk og engelsk, og har tidligere gitt ut to singler. Låtene befinner seg i et soul/pop/rock landskap, og med sin fantastiske formidlingsevne og store stemme fanger hun umiddelbart publikums oppmerksomhet.
  • BENEDIKTE er en 23 år sanger og låtskriver i pop/dark pop sjangeren. Låtene hennes handler om alt fra hjertesorg til mental helse, og musikken hennes er inspirert av artister som Bea Miller, Billie Eilish, og Melanie Martinez. Hun stiller opp på Kristiania live med bandet sitt, som inkluderer Jonas Kvåle (trommer), William Alexander Dalen (bass),Thomas Hagen (gitar), Mats Andreas Eriksen (live-lyd), Alexander Aarø (Keys), Natalie Marthinsen og Pernille Fjalsett (kor). De skal sammen spille noen låter med spennende rytmer og tekster. Vi gleder oss masse til å spille på Kristiania Live og lover god stemning!

Facebookarrangement

Følg Kristiania LIVE på:

Facebook @KristianiaLIVE
Instagram @KristianiaLIVE

VELKOMMEN!