KRISTIANA LEDERFORUM: Møteplass for ledere

Designtenkning (fra engelsk: design thinking) er et tankesett og en brukerorientert tilnærming til innovasjon som har tatt verden med storm. Kort fortalt handler det om å kombinere designerens tilnærming til utvikling av nye produkter og tjenester med analytiske og strategiske metoder for forretningsutvikling. Det gjør designtenkning til et kraftfullt verktøy og viktig anliggende for ledere.

- Designtenkning gir løsninger som har større sannsynlighet for å svare på brukerbehovene, er lønnsomme og i tråd med forretningsstrategi, hevder førsteamanuensis Ranvir Rai ved Høyskolen Kristiania.

Ranvir Rai vil i Kristiania lederforum holde en populærforelesning om designtenkning skreddersydd for ledere og de som har lyst til å bli det. Han tar mål av seg å vise deg hvordan dette kan bli relevant for deg og din virksomhet.

Ranvir Rai vil samtidig lansere den første norske boken om tjenestedesign, som han har skrevet sammen med Adeline Hvidsten, Stephanie Helland og Theodor Henriksen.

Meld deg på nå: Ja, takk, dette vil jeg være med på!

Påmelding her

Program:
08.00 Registrering, enkel frokost og mingling.

08.30-08.35 Velkommen til Kristiania Lederforum. Prorektor Christen Krogh.

08.35-09.15 Designtenkning for ledere. Førsteamanuensis Ranvir Rai, Avdeling for økonomi, innovasjon og teknologi ved Høyskolen Kristiania.

09.15-09.30 Spørsmål og svar. Audun Farbrot, fagsjef forskningskommunikasjon og leder av Avdeling for forskningskommunikasjon og innovasjon.

Praktisk informasjon:
Dato: Fredag 29. oktober 2021
Tid: kl. 08.30-09.30 (lett frokost fra 08.00).
Sted: Høyskolen Kristiania. Ernsts hage. Adresse: Kirkegata 24, Oslo.

 Kristiania Lederforum er en seminarserie og møteplass for ledere og de som har lyst til å bli ledere. Forskere og faglige medarbeidere ved Høyskolen Kristiania deler kunnskap om aktuelle temaer og gir faglig baserte råd om hva ledere kan gjøre bedre og smartere.

Grip muligheten til å stille spørsmål om hvordan du kan dra nytte av nye ideer og innsikt i din organisasjon. Benytt samtidig anledningen til å bli kjent med andre deltakere. Fri deltakelse (NB! Begrenset antall plasser). 

 Minibiografi: Ranvir Rai er førsteamanuensis ved Høyskolen Kristiania og underviser i innovasjon og forretningsdesign. Han har doktorgrad i innovasjon og entreprenørskap, og bakgrunn som sivilingeniør i industriell økonomi.

 Rai forsker på temaer relatert til innovasjon, og da mer spesifikt på innovasjonsledelse, disruptiv innovasjon og designtenkning i tjenesteorienterte virksomheter.

 Han har mer enn 10 års erfaring fra næringslivet, som rådgiver og prosjektleder fra større konsulenthus som EY og Accenture og har bistått mange av Norges ledende bedrifter i både privat og offentlig sektor.