KRISTIANA LEDERFORUM: Møteplass for ledere

Ledelse er ikke så grandiost som vi tror. - Hverdagen til norske ledere er langt traurigere enn fine modeller og amerikanskinspirert ledelsesteori vil ha det til, hevder professor Tom Karp ved Institutt for ledelse og organisasjon ved Høyskolen Kristiania.

Tom Karp vil i premieren på Kristiania Lederforum plukke ledelse ned fra pidestallen og snakke om ledelse slik den praktiseres i en norsk kultur og virkelighet.

- La ledelse handle om vanlige mennesker og hva de, så godt de kan, gjør for å lede andre mennesker, gitt en nøktern norsk kontekst og kultur, fremholder han.

Tom Karp vil løfte frem høydepunkter fra sin bok om «God nok ledelse», som oppsummerer ti års forskning på ledelse i praksis, slik det utøves i Norge.

Bokas faglige premiss er at ledelse er en praksis, en profesjonell praksis som ledere utøver, og kan lære seg å gjøre bedre, men en praksis som ikke egner seg for alle.

Kristiania Lederforum er en seminarserie og møteplass for ledere og de som har lyst til å bli ledere. Forskere og faglige medarbeidere ved Høyskolen Kristiania deler kunnskap om aktuelle temaer og gir faglig baserte råd om hva ledere kan gjøre bedre og smartere. Grip muligheten til å stille spørsmål om hvordan du kan dra nytte av nye ideer og innsikt i din organisasjon. Benytt samtidig anledningen til å bli kjent med andre deltakere.

Fri deltakelse (NB! Begrenset antall plasser). 

Meld deg på her

Program:
08.00 Registrering, enkel frokost og mingling.

08.30-09.15 Hverdagsledelse. Hva kan vanlige mennesker gjøre for å lede andre mennesker i en nøktern norsk kultur. Professor Tom Karp, Institutt for ledelse og organisasjon ved Høyskolen Kristiania.

09.15-09.30 Spørsmål og svar.

Praktisk informasjon:
Dato: Fredag 6. mars 2020
Tid: kl. 08.30-09.30 (lett frokost fra 08.00).
Sted: Høyskolen Kristiania. Ernsts hage. Adresse: Kirkegata 24, Oslo.