Karrieredagene starter 11.30 hver dag, etter at undervisningen er ferdig. Karrieresenteret arrangerer karrieredagene i samarbeid med Studentunionen, og dagene er for alle studenter på Høyskolen og Fagskolen Kristiania i Oslo.

Dagene blir fylt med inspirasjon, spennende foredrag, informasjon om veien videre etter studiene, besøk av bransje m.m. 

Onsdag // Kvadraturen //Kirkegata 24-26 og Prinsens gate 7-9

På denne dagen holdes det foredrag med tips til jobbintevju og hva som utgjør et godt førsteinntrykk, historier fra tidligere studenter om hvordan de har lykkes i sin bransje, portfolieworkshop og tips fra Stordalens SoMe ansvarlig mm. 

Foredragene er ikke bransjespesifikke og er aktuelle for alle. 

Torsdag // Fjerdingen // Christian Krohgs gate 32 

Stort standtorg og bransjeforedrag i parallellsesjoner. 

Denne dagen får du sjansen til å møte fremtidige arbeidsgivere, og mulighet til å diskutere sommerjobber eller deltidsjobber. Du kan knytte kontakter for studieoppgaver, og generelt bygge nettverk og mingle med bransjen. 

I tillegg holdes det bransjespesifikke foredrag. Få et innblikk i hva som skjer i bransjen, hva de ser etter hos interns og jobbsøkere og få inspirasjon fra erfarne aktører. 

Se hele programmet her. 

Det er desverre ingen ledige foredrag/standplasser på årets Karrieredag. Har din bedrift lyst til å bidra til neste år?  Ta kontakt med karreieresenteret på mail: karrieredagene@kristiania.no