Dato: 25.05.2022

Tidspunkt: 18.00 - 19.30

Sted: Fjerdingen, Chr. Krohgs gate 32, Oslo

Gratis billetter bestilles her

Studentene har sammen med Nini Ritzau laget en konsert i håpets tegn etter flere mismodige covid-år, uten publikum i salen.

De inviterer familie og venner, medstudenter, lærere og andre interesserte inn i den lille kabareten HÅP (tross alt), der studentene fremfører sanger som skildrer håpet i alle dets avskygninger, fra det mest private og personlige til den store verdenspolitikken.

Håpet om å finne kjærligheten, om å finne den rette, om å bli godtatt som man er på godt og vondt, om å få barn og et hjem, om ikke å bli forlatt, om å innse at en epoke er over og så gå videre, om å slippe hjemmefra, om å finne hjem igjen, om at livet skal bli bedre, om å ha det gøy, om å finne gullet!

Håpet om å finne sin egen stemme og si ifra, om endelig å få hevn over alle som har utnyttet og misbrukt deg, om å få tilgivelse for at du overlevde mens dine kamerater døde, og med dem håpet om en ny tid.

Håpet om fred i en urolig verden, og ikke minst, håpet om at "du skal få en dag i mårå, som rein og ubrukt står, med blanke ark og farjestifter tel".

Medvirkende

  • Studenter på 2. år Bachelor i skuespill: Oda Kristin Tjoflot, Mathias Høyland, Karen Thowsen, Andreas Mørland, Rebecca Stadsnes, Simon Wroldsen, Hannah Konjo Guntveit Aabakken, Odin Haugan, Tomine Mikkeline Eide, Martin Hanssen Løvsal, Kim Skarpsno, Reni Remes Fossdal, Ragnar Nilsen, Isabel Bråthen, Martin Høgberget, Tuva Saugstad Karlsen
  • Sanginstruksjon: Nini Ritzau
  • Akkompagnement/arrangering: Øyvind Denstad
  • Idé og regi: Nini Ritzau i samarbeid med studentene

God fornøyelse!

Facebookarrangement