Foto av kor som synger foran publikum.

Oppdatering 24. november: Av smittevernhensyn er konsertene dessverre avlyst. Alle som  har kjøpt billetter vil få dem refundert fortløpende.

---

Instituttet Musikkteaterhøyskolen inviterer til spennende og stemningsfull julekonsert i Lilleborg kirke i Oslo lørdag 12. desember 2020.

Det blir to konserter denne dagen:

Vi gleder oss til å presentere våre studenter på Bachelor i musikkteater som utfolder seg med julemusikk i mange musikalske sjangere. Det blir kjente juleslagere i spennende vokalarrangementer og tradisjonelle julesanger.

Konsertene planlegges og gjennomføres i samarbeid med fire studenter på Bachelor i prosjektledelse kunst og kreativ næringAndrea Johnsen, Malene Woldseth Hanssen, Nadia Marie Kummenje og Stine Servold Røkenes.

OBS! Skulle konserten bli avlyst vil publikum bli informert om dette på mail og billetter blir refundert. Det vil likevel bli mulighet for å se en filmet versjon av konserten søndag 13. desember kl. 19.30. Billetter til denne vil være mulig å kjøpe like før konsertstart.

VELKOMMEN!

Facebookarrangement

---
Om Musikkteaterhøyskolen
Instituttet Musikkteaterhøyskolen er Norges første bachelorutdanning i musikkteater. Skolen ble akkreditert som høyskole i 2012, og utdanner musikalartister med kompetanse innen de tre store kunstfagene teater, dans og sang. Bachelorstudiet er treårig, og skolens studenter blir tatt inn på grunnlag av opptaksprøver. Skolen har studenter fra hele landet.

Høsten 2014 ble Musikkteaterhøyskolen for andre år på rad rangert på førsteplass i NOKUTs (Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen) studiebarometer over mest fornøyde studenter på landsbasis i 2014. Instituttet samarbeider med andre institusjoner både nasjonalt og internasjonalt, og kan blant annet tilby utveksling til både Tyskland, USA og Danmark.

I 2019 ble Musikkteaterhøyskolen kjøpt opp av Høyskolen Kristiania og er nå et eget institutt ved School of Arts, Design, and Media.