Hvis du som student i Bergen ønsker en bredere innsikt i arbeidsmarkedet eller har andre konkrete spørsmål, bestill en gratis én-til-én jobbprat med en karriereveileder fra Manpower torsdag 22. april kl. 10.00 - 14.00.

📧 Dette gjør du ved å sende en mail til eli.lund@kristiania.no innen fredag 16. april. Du får så en innkalling på Teams med ditt tidspunkt.

Først til mølla!

Manpower ber om at du sender din CV før møtet til anette.loland@manpower.no

Om du ikke er registrert ennå, er du velkommen til å legge inn din CV / din profil på www.manpower.no.

OBS! Det blir satt av 20 minutter til hver jobbprat, så derfor er det viktig at du som student har tenkt gjennom hva du vil bruke denne tiden på: CV-gjennomgang? Jobbmuligheter? Markedet? Bli kjent med Manpower i Bergen? 20 minutter går fort!

Det er bindende påmelding, og kan du ikke stille likevel er det viktig at dette blir gitt beskjed om. Ta kontakt på følgende måte for å avlyse: ring 95287288 eller svar via møteinnkalling.

Facebookarrangement

📆   Øvrige datoer våren 2021:

⏰ Tidspunkt: mellom kl. 10.00 og 14.00

---
Kristiania rett hjem er en serie arrangementer av, med og for Kristiania-studenter og -ansatte, levert rett hjem til hvor du måtte befinne deg! Serien skal være et digitalt, sosialt samlende møtepunkt, noen ganger med faglig input, og byr på alt av seminarer, kurs, fremføringer, foredrag, quiz, konkurranser, spill osv.