Sted: Saga kino, sal 1
Dato: 09. desember
Tid: Fra kl. 17:00  

FILMER

Michelle 

En kvinne finner kjærligheten i en ulykke.

I en verden hvor Michelle (32) er isolert og forlatt, så er det umulig for henne å finne kjærligheten. Den isolerte og aleneboende Michelle er bosatt på en enslig gård i en fjerntliggende bygd i Norge. Med traumer fra hennes ektemanns bortgang, går hverdagen ut på å holde motet oppe. Idét hun kolliderer med en mann langs mørke landeveier, tar hun han hjem for å gi han pleie, og slik begynner et absurd-romantisk forhold med den bevisstløse mannen. Hva skjer når hennes søster oppdager hennes absurde forsøk på å få kjærligheten inn i livet igjen?
 

 

En Satans Skyddsängel 

Uten venner og uten retning i livet blir Matteus helt fortapt når søsteren Linnea plutselig velger å ta sitt eget liv. For første gang står han alene med sine indre tanker og vet ikke hvordan han skal håndtere dem.

En person Matteus aldri har møtt før, Erik, introduserer seg etter Linneas begravelse. Han hevder å ha kjent Linnea, men Matteus tror ikke på ham. Den fremmede fra begravelsen har det med å dukke opp samtidig med minnene om søsteren. Matteus prøver å håndtere minnene sine, bearbeide dem, bryte dem ned for å kunne forstå situasjonen Linnea var i. Den fremmede gjør det ikke lett. Han vil at Matteus skal glemme henne helt. Den fremmede mener Linnea var egoistisk og kun brydde seg om seg selv. Til slutt orker ikke Matteus mer negativ innflytelse fra den fremmede. Det går for langt. Matteus tar en avgjørelse.  Han vil huske Linnea for den hun var, ikke for den hun ble. Matteus skal gå videre, ikke dvele på det gamle.  Han skal se fremover og ikke bakover. Med perspektiv kan han endelig finne sin egen retning i livet.
 
 

Manus og regi: Anna D. Linder  
Produsent: Mai Asbjørnsen 
Fotograf: Linn Solheim Jacobsen    
Klipper: Ane Sæther 
Lyddesign: Tobias Bjerknes og Robert Sergej Mikkelsen 
 
Skuespillere: 
Joakim Johansson    
Josefine Ljungkvist    
Morris Tidhammar    
Christoffer Nilsson 

Fittefaen 

Den oppdrivende og impulsive Vilde (21) finner ut at hun er gravid etter et «one night stand» med den engstelige eiendomsmegleren Pelle (32), som truer med å begå selvmord hvis hun ikke tar abort. Etter å ha unnlatt å fortelle sin lite støttende familie om graviditeten under et middagsselskap, rømmer hun inn i sin egen fantasi for å takle følelsene sine.  

Manus og regi: Ingrid Storrønningen 
Produsent: Amanda Malmbekk 
Foto: Joachim Magnussen 
Klipp: Ruben Nicolaysen Pedersen 
Lyddesign: Tobias Bjerknes og Simen Lillegård Bjørnslett 

 

Nakne Ben 

En ung mann opplever at han har problemer med å skille mellom drøm og virkelighet. Fantasier og begjær utvikler seg til grufulle mareritt og hans sanne kjærlighet blir mindre og mindre til å stole på. 

Regi: Lukas Skjelten Ligeti 
Produsent: Maria Myhre Christensen 
Foto: Magnus Berg 
Klipp: Petter Sørum Hagen 
Lyd: Magnus Bækvang og Ilay Bachke 

 

Hønekamp 

Miko og hans eldre bror Dimas, to brødre fra Ukraina,vokser opp i et tøft miljø i Norge. En kveld overbeviser Miko broren sin om å få lov til å bli med ham på teknoklubb, men avsløringen av Dimas legning viser seg å være mer en Miko kan takle.  

Produsert: Kjetil Jore 
Regi: Johannes Veine Wiig  
Foto: Fredrik Fossum Hallerud  
Klipp: Christian Stangeby  
Lyddesign: Anders Tveten og Jonas Magerøy  


Unnskyld
 

Produsent: Teodor Sven Bø
Regi: Johanne Johnsen Helledal
Foto: Simen Sørhaug
Klipp: Ole-André Hestetun
Lyd: Ole Petter Aas



Billetter hentes ut her!

Gratis inngang og åpent for alle. 

Velkommen! 

Om EXPO KULL 20+21
EXPO KULL 20+21 er en ny festival med film, musikk, dans, musikkteater, skuespill, tekst og sang, som avholdes 8.–19. desember 2021.

Nå får alumnistudentene fra kull 2020 og 2021, ved School of Arts, Design, and Media på Høyskolen Kristiania, også endelig muligheten til å vise frem sine verk for familie, venner, bransje og andre!

Festivalen finner sted på Saga Kino og Vega Scene, samt i Høyskolen Kristiania sine bygg i Christian Kroghs gate 32 og Urtegata 9.