Det blir pynta juletre, live julemusikk, gratis gløgg og pepperkaker, og så klart bærekraftige julegaver til deg selv og andre. 

Du vil finne alt fra unike smykker, julekort og vesker, til håndlagde lys og smidde artikler. Alt er designet og produsert av studenter fra Kunsthøgskolen i Oslo, Einar Granum Kunstfagskole, Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo, Strykjernet Kunstskole, Fagskolen Kristiania og Høyskolen Kristiania.

Det er et par nye ting av året:

Så om du ser etter enestående gaver å gi til dine nære og kjære, vil vi ønske deg hjertelig velkommen til å komme i julestemning sammen med oss! 

Gratis inngang og åpent for alle.  

Er du design/kunst-student i Oslo og vil selge dine produkter på årets julemarked? Send en e-post til julemarked@kristiania.no for mer informasjon. 

Om Designstudentenes julemarked: Designstudentenes julemarked startet i 2010 av juleentusiaster ved Høyskolen Kristiania (tidligere Westerdals). I år feirer julemarkedet 10 år og har blitt en populær førjulstradisjon for Oslos befolkning. De siste årene er det studenter fra Bachelor i Prosjektledelse i kunst og kreativ næring, sammen med eventavdelingen ved Høyskolen Kristiania, som har vært arrangører.