​Kristiania får denne uken et spennende besøk av professor og MIT-Zaragoza PhD director Yasel Costa. Han skal holde ett innlegg om digitalisering og viktigheten av å lære nye digitale ferdigheter. 

Foredraget holdes 17. september fra kl. 09.00 til 10.30 i Tollbugata 17. 

Forskningsinteressene til Costa dekker flere emner innen anvendt matematikk i beslutningstaking, bærekraftig transport, bioinspirerte algoritmer og optimalisering av forsyningskjeder. 

Det blir servert kaffe og noe å bite i. 

 Aktuell tematikk 

Tidligere denne måneden ble den nye digitale strategien for universiteter og høgskoler presentert av forsknings- og høgere utdanningsminister Henrik Asheim. 

— Under koronakrisen har både ansatte og studenter blitt kastet inn i en digital hverdag. Nå må universitetene og høgskolene bygge videre på det som fungerte godt, uttalte ministeren. 

Les også: Lanserer digital fyrtårns-lab 

Høyskolelektor Marius Langseth ved School of Economics, Innovation, and Technology er svært fornøyd med å få en så spennende gjesteforeleser som nettopp Costa. 

– Den teknologiske utviklingen går fort, og for at vi skal kunne henge med er vi avhengig av å få innsikt i kunnskapen til fagfolk som nettopp Costa. På Kristiania skal vi være proaktive i vår læring og det er spennende med en internasjonal foreleser med erfaring fra ett prestisjeuniversitet som MIT, forklarer Marius entusiastisk. 
 
Han ønsker alle velkommen på fredag. Er du sulten på både kunnskap og frokost? Les mer om foredraget på IDEAS Lab sin hjemmeside her. ​