Dato/tidspunkt: 12. mai kl. 13.00, 13. mai kl. 13.00, 14. mai kl. 14.00 & kl. 18.00

Varighet: ca. 50 minutter

Sted: Fjerdingen, Chr. Krohgs gate 32, Oslo

Billetter bestilles her (gratis).

I denne forestillingen møter vi to karakterer, Niender-talerne, som nærmest har gjort det til sin livsoppgave å forsikre andre om at det er bekymringsløst og problemfritt å gå inn i en ny epoke. Gjennom noe som kan ligne på et seminar, blir publikum vitne til et overfladisk og materialistisk møte mellom karakterene og de eksistensielle spørsmålene og forventningene knyttet til alder. Niender-talerne er to personer på 29 år og omtales derfor som Ni-endere.

Med utgangspunkt i seg selv, har Tuva Adine Billing og Steffen Haugen gjennom research, spørreundersøkelser og improvisasjon jobbet frem innholdet i forestillingen.

OBS! Det brukes strobelys i forestillingen!

Facebookarrangement

---

Om bachelorforestillingen / Skuespill i samtid

13 av årets avgangsstudenter på Bachelor i skuespill inviterer til ni ulike bachelorforestillinger som de selv har laget fra A til Å, alene eller to-og-to.

I det siste semesteret av utdanningen velger avgangsstudentene sitt bachelorprosjekt med fordypning i enten film og tv eller skuespill i samtid.

I fordypningen skuespill i samtid har studentene primært fokus på skuespillerens skapende og utforskende prosess

Under veiledning av Piotrek Cholodzinski eller Audny Chris Holsen har studentene arbeidet fram idéer som skal realiseres scenisk i perioden 3. til og med 14. mai.