Dato: 24.05.2022

Tidspunkt: 19.00 - 23.00 (dørene åpner 18.30)

Sted: Youngs Nede, Oslo

ID: 18

Gratis inngang!

Kveldens artister

  • Mats - utforsker sin sound i sjangrene techno og ambient. Det blir innslag av flere musikere som utvider lydpaletten via sampling som går til å utvide hva man kan gjøre med live elektronikk på konsert. Det blir euforisk klubbstemning med mørke lydlandskaper som minner om Bladerunner og technokjeller i Berlin.
  • BENEDIKTE - er en 24 år sanger og låtskriver i pop/pop-rock sjangeren. Musikken hennes er inspirert av artister som Bea Miller, Billie Eilish, og Melanie Martinez. Hun skal ta dere igjennom en meningsfull og fin historie i sin bachelorkonsert «Dans på roser».
    Med seg har hun Jonas Kvåle (trommer), William Alexander Dalen (bass), Thomas Hagen (gitar), Mats Andreas Eriksen (live-lyd), Martin Berget (Keys), Rebekka Nyhus Teigen, Sofia Loise Henriksdatter, Ida Gullhaug, og Michael Olav Vibe (kor).
  • Falito - Etter å ha vokst opp uten å finne sin plass i hverken guttegjengen eller jentegjengen, måtte Falito skape sin egen vei – som ledet inn i musikkbransjen. Fra ung alder har den norsk-peruanske artisten og låtskriveren skapt et unikt, mystisk og forfriskende popunivers. Falito ønsker å være representasjonen han selv ikke hadde i oppveksten. Med inspirasjon fra hyperpop, popkultur og deres multi-kulturelle bakgrunn, har Falito blitt beskrevet som en futuristisk popstjerne; med en intens energi på scenen, kunstneriske visuals og fengslende vokalprestasjoner.
  • AGNETE - tross sin unge alder rukket å tilbringe over et tiår i musikkbransjen. Musikkarrieren startet for alvor i 2008, da hun som 14-åring vant Melodi Grand Prix jr. med bandet The BlackSheeps og låten «Oro jaska beana» - en låt som samme år også høstet Spellemannspris for «årets låt».
    
Med seg har hun splitter nye låter og et band bestående av eminente musikere. Inspirert av Nord-Norge og samiske musikktradisjoner, har Agnete skapt et musikalsk univers som henter elementer fra pop, rock og elektronisk musikk, med tekster på både samisk og norsk!

Produksjonsleder for Bachelorfest:
Therese Gerhard-Lihaug, student på Bachelor i prosjektledelse kunst og kreativ næring

Grafisk design: Magnus Westerlund

Facebookarrangement