Dato: 23.05.2022

Tidspunkt: 20.00 - 23.00 (dørene åpner 19.30)

Sted: Youngs Nede, Oslo

ID: 18

Gratis inngang!

Kveldens artister

  • RBLS - ble til tilbake i 2013. Skaperne og låtskriverne Espen Austdal (vokal/gitar) og William Alexander Dalen (bass), har nå fått med seg Eirik Wagelid på gitar og Jonas Kvåle på trommer. Musikken er en reinkarnasjon av de siste tiårene før millenniumsskiftet, pakket inn i et moderne lydbilde. Bandet har lang fartstid tross sin unge alder, og har spilt mange konserter de siste årene. Man kan alltid forvente seg et energisk sceneshow fra gjengen som har et stort fokus på gode liveopptredener.
  • Jesper Fosdahl - en fullstendig nykommer for kvelden. Jesper Fosdahl er en gitarist og vokalist som for første gang opptrer under eget navn og spiller helt fersk musikk skrevet gjennom de to siste mørke årene. Det ryktes ørlite overtenning, på den gode måten.
  • Anine Vårdal - har lenge hatt fotfeste i sjangeren jazz og soul, og har i de siste årene skrevet egen musikk. Med sine nye låter tar hun med seg inspirasjonen fra jazz og soul landskapet mens hun trer inn i pop-rock verden med catchy riff og 80-talls keys. Med sitt fantastiske band serverer de god gammeldags musikkglede, hvor du både kan gråte, le og danse!

Produksjonsleder for Bachelorfest:
Therese Gerhard-Lihaug, student på Bachelor i prosjektledelse kunst og kreativ næring

Grafisk design: Magnus Westerlund

Facebookarrangement