Click here for information in English!
Oppdatert tirsdag 25. januar 2021

Vi viser til informasjon sendt ut 14. januar om at høyskolen og fagskolen skal gjennomføre fysisk undervisning som timeplanlagt fra februar. 

Vi skal basere oss på det følgende fra 31. januar:

  • Myndighetenes anbefalinger om avstand gjør at vi kun kan fylle de større undervisningsrommene til halv kapasitet. Dette løses ved å benytte annethvert sete. 
  • Klasseromsundervisning med kapasitet oppad til 30 personer er unntatt bestemmelsen om halv kapasitetsutnyttelse.
  • Vi skal tilby digitalt alternativt i all undervisning der det er antallsbegrensning.
  • Der det er undervisning med antallsbegrensning, skal studentene melde seg på undervisning på forhånd når de skal delta i fysisk undervisning. Påmeldingen stenges når alle tilgjengelige plasser i rommet er booket. 
  • Canvas har løsninger som muliggjør påmelding til timeplanlagt undervisning, noe vi tidligere har benyttet ved Campus Bergen.
  • De som må benytte påmelding til fysisk undervisning vil snarlig få en egen e-post fra PedTek med informasjon om hvordan dette settes opp.
  • Avstandsanbefalingen kan fravikes der det er helt nødvendig for undervisningen. Dekanene og rektor for fagskolen beslutter dette.
  • Restriksjonene gjelder inntil myndighetene endrer sine anbefalinger.  

Karantene og testing

I henhold til nye retningslinjer, skal ikke nærkontakter lenger i karantene. 

Nærkontakter (som medstudenter eller kollegaer) skal teste seg på dag 3 og 5, og husstandsmedlemmer (og tilsvarende nære) skal teste seg daglig. 

Nærkontakter og studenter med symptomer kan få utdelt selvtest i våre resepsjoner så langt lageret rekker. Vi venter på mer informasjon fra Bergen og Oslo Kommune om tilgang til tester og vil informere nærmere så snart vi får mer informasjon.

Hjemmekontor videreføres 

Det er fremdeles anbefalt å ha hjemmekontor når det er praktisk mulig, men campus er naturligvis åpent for studentene våre.

Studenter og ansatte skal holde en meters avstand og bruke munnbind i situasjoner der det ikke er mulig å holde meteren ved ferdsel i byggene.   

Takk

Tusen takk for at dere fortsetter å bidra, og la oss håpe dette er begynnelsen på full åpning av campus.

Spørsmål?

Under finner du svar på spørsmål rundt koronasituasjonen ved Høyskolen Kristiania. Hvis du savner svar på ditt spørsmål kan du kontakte oss her.

NEDTREKKSMENY MED SPØRSMÅL