Høyskolen Kristiania Nettstudier er et nettverk av fagfolk, pedagoger, veiledere og studiekonsulenter som skaper en aktiv læringsprosess med studentene. Nettskolen skal gjøre undervisningen tilgjengelig, noe som er gjort i over 100 år. Høyskolen Kristiania Nettstudier (tidligere NKS Nettstudier)  ble etablert av Ernst. G Mortensen i 1914.

Studer når det passer deg

Hos oss får du undervisningen, studiene, veilederne og alt du trenger for en fullverdig studietid, alt samlet bare noen tastetrykk unna. Som student på vår nettskole får du alt du trenger over internett. Det vil også si at du ikke er avhengig av et fast studiested og du kan derfor studere når det passer deg.

Fleksibelt

Som en nettskole, er Høyskolen Kristiania Nettstudier et godt valg for deg som ikke har mulighet til å studere på vanlige skoler og universiteter. Den største forskjellen mellom nettskole og andre skoler er at alt du trenger, dyktige og hjelpsomme veiledere, andre medstudenter, oppgaver og annen informasjon kommer rett inn i nettportalen din. Her kan du kommunisere med dine veiledere og medstudenter, stille spørsmål og få svar.