Kvinne med mørkt krøllete hår, rød cardigan og hvit t-skjorte smiler lurt til kamera med armene i kors.
Foto: Kristiania/Haakon Dueland

Hvordan fungerer det? 

Velg temaet du er mest interessert i under, og meld deg på. Du er da påmeldt både seminaret og det tilhørende mikroemnet.

NB! Begrenset antall plasser! Frist for påmelding for det første heldagseminaret er 14.september. Førstemann til mølla.

Kunstig intelligens, digitalisering og forretningsanalyse

  • Heldagsseminar med Knowit: Kunstig intelligens, digitalisering og forretningsutvikling
    Torsdag 19.oktober kl 09.00 – 15.00 i Oslo
  • Mikroemne 2,5 studiepoeng: Digitalisering og forretningsanalyse: Dette mikroemnet gir deg en innføring i digital transformasjon og digitale forretningsmodeller. Du lærer om hvordan digitalisering påvirker virksomheter og organisasjoner, og hvordan dette kan utnyttes i forretningsutvikling og forretningsstrategier. Påmeldingsfrist: 14.september.

HELDAGSSEMINAR 19.oktober i Oslo med Knowit – Kunstig intelligens, digitalisering og forretningsanalyse

Seminaret finner sted torsdag 19.oktober kl. 09:00–15:00 i Oslo.

Kunstig intelligens, personvern og datasikkerhet

  • Heldagsseminar med Knowit: Kunstig intelligens, personvern og datasikkerhet
    Torsdag 9.november kl 09.00 – 15.00 i Oslo
  • Mikroemne 2,5 studiepoeng: Personvern og datasikkerhet: Mikroemnet gir deg en innføring i personvern, GDPR og datasikkerhet, slik at du kan bidra til sikker og effektiv forretningsdrift og forretningsutvikling i den digitale økonomien. Påmeldingsfrist: 11.10

HELDAGSSEMINAR 9. november i Oslo med Knowit – Kunstig intelligens, personvern og datasikkerhet

Seminaret finner sted torsdag 9.november kl.09:00–15:.00 i Oslo.

Om Knowit

  • Knowit ble etablert i 1990 og er blant Nordens ledende fagmiljøer innen digitalisering. Konsulentfirmaet støtter sine kunder i den digitale transformasjonen, forenkler menneskers hverdag og skaper sikre og innovative løsninger med fokus på bærekraft. 

  • Med en unik kombinasjon av kompetanse innen IT, design, kommunikasjon og management utvikler Knowit innovative og bærekraftige løsninger.  
Knowit logo

Vi i Kristiania er stolte av å tilby to unike heldagsseminarer i samarbeid med det sterke fagmiljøet i Knowit. Knowit er blant Nordens ledende digitalbyråer, og tilbyr konsulenttjenester innen nær sagt alle kriker og kroker av digital, innovativ og bærekraftig omstilling.

På seminarene møter du Knowits fremste fageksperter og formidlere, og får ta del i den ferskeste innsikten om de heteste temaene innen digital transformasjon denne høsten. 

Vi har utviklet to skreddersydde seminarer, som tar for seg kunstig intelligens, i tillegg til å omhandle hvert sitt tema. På seminarene vil du kunne diskutere aktuelle problemstillinger fra egen hverdag, dele erfaringer og bygge nettverk med andre deltakere. I tillegg får du også et tilhørende mikroemne du kan gjennomføre på nett i eget tempo, med forskningsbasert og relevant kunnskap som du kan bruke rett inn i egen jobb. Mikroemnene er på 2,5 studiepoeng hver, og er utviklet av vitenskapelige ansatte ved Kristiania, i nært samarbeid med Knowit sine fageksperter.  

Hva lærer jeg?

På heldagsseminarene får du mulighet til å diskutere felles problemstillinger og relevante utfordringer knyttet til din bedrift. Her får du også innsikt i de nyeste trendene innen kunstig intelligens (AI) og digitalisering. Dette vil gi deg en verdifull kompetanse i dagens arbeidsliv. I tillegg vil mikroemnene supplere med viktig kunnskap om hvordan teknologi kan by på både utfordringer og muligheter for virksomheter og organisasjoner. 

Hvem passer det for?

Heldagsseminarene passer for mange. Både for deg med mye eller lite erfaring innen IT og digitalisering. Hvis du ønsker å forstå hvordan du kan bruke kunstig intelligens, skape innovative digitale strategier, optimere forretningsprosesser eller sikre data og håndtere personvern på en bedre måte, er dette noe for deg. Seminarene gir en unik mulighet til å bli relevant og oppdatert på kort tid, og ved å gjennomføre mikroemnet og ta eksamen i tillegg, får du et formelt kompetanseløft med tilhørende studiepoeng

Tilbudet passer for deg som ønsker å lære av de fremste fagmiljøene her i Norge. Med Knowit som ekspertmiljø på konsulentsiden,  kombinert med undervisning fra noen av Norges beste fagpersoner ved Kristiania.

Tilpasset deg og dine behov

Med Kristianias fleksible og moderne mikroemner på nett kan du tilpasse din egen læringsopplevelse og tilegne deg kunnskap når det passer for deg, din jobbsituasjon og personlige aktiviteter på en sømløs måte. Våre dyktige og erfarne fagfolk vil veilede deg gjennom emnet og sikre at du oppnår de nødvendige ferdighetene for å utmerke deg innenfor fagområdene. Du oppnår 2,5 studiepoeng ved å gjennomføre mikroemnet og ta eksamen.

Noe du lurer på?

Spør oss gjerne for mer informasjon på bedrift@kristiania.no eller direkte til Kristine Briså på kristine.brisa@kristiania.no.

Artikler